Șase săptămâni de #PotSaZbor #dela1la21 până la testul final

Am trecut deja de jumătatea sezonului 9 de antrenamente #PotSaZbor #dela1la21 susținut în colaborare cu Under Armour România și ne apropiem cu pași repezi de testul final: Bucharest HALF MARATHON.

Timp de două luni ne-am antrenat, am învățat să zburăm în alergare și să ne depășim limitele. Am descoperit împreună ce înseamnă să pornești de la un kilometru alergat, la a parcurge cu o mai mare ușurință șapte sau chiar 10 kilometri alături de grupa de începători.

În plus, anul acesta am introdus și o serie nouă de antrenamente – cele dedicate avansaților. Ne-am întâlnit săptămânal pe pista de atletism de la Lia Manoliu și ne-am testat rezistența la niște super #SpeedWorkouts. Acum putem spune că viteza nu mai are niciun secret pentru noi!

Mai mult, am avut ocazia să testăm pantoful oficial al competițiilor Bucharest Marathon și Bucharest Half Marathon: Under Armour HOVR Infinte. Acela a fost un antrenament special de viteză și ne-am bucurat la maxim un pantof smart care înregistrează cadența în alergare plus alte statistici utile.

Urmează alte 12 antrenamente special create pentru cei care vor să participe la Bucharest HALF MARATHON. Ne pregătim atât pentru a termina semimaratonul în timpul limită (3 ore), dar și pentru a obține un personal best (sub 2 ore). Mai multe detalii despre înscrierea în program și grupele de antrenament poți găsi aici. Ne vedem la antrenamente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu