Testăm HOVR Infinite la antrenamentul #PotSaZbor #dela1la21

Suntem la cel de-al șaptealea antrenament #PotSaZbor #dela1la21 powered by Under Armour, grupa dedicată avansaților. Ne antrenăm în fiecare săptămână pentru a deveni mai buni și facem asta pentru a termina semimaratonul în sub 2 ore.

Cum cei de la Under Armour au devenit în 2019 partenerii tehnici ai Bucharest Marathon și Bucharest Half Marathon, pantoful oficial al competițiilor va fi UA HOVR Infinite, model lansat în luna ianuarie 2019 în România.

Noi vom avea ocazia să testăm această pereche de încălțări de alergare în cadrul antrenamentului nostru de viteză pe care îl organizăm miercuri, 20 martie, începând cu ora 19:00, pe pista de atletism de la Lia Manoliu. Pantofii se vor testa pe toată durata antrenamentului și vor fi oferiți alergătorilor pe principiul primul venit, primul servit.

Vor fi puse la dispoziție 8 perechi de test (pentru damă: 36, 37.5, 38.5, 39 și 40, pentru bărbați 41, 42 și 43).

***

UA HOVR Infinite este modelul de bază din colecția de pantofi pentru alergare UA HOVR. Are o amortizare neutră și a fost creat special pentru alergări pe distanțe mari, pentru a oferi alergătorilor un confort fără egal. Fiecare detaliu a fost analizat cu atenție pentru a oferi mai mult confort și mai mult suport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu