PROVOCARE: Aleargă cu MapMyRun și poți câștiga echipament Under Armour!

Avem vești bune pentru cei care vor să se autodepășească și cărora le sclipesc ochii atunci când aud cuvântul “provocare”! Începând de astăzi, 19 februarie, și până pe 19 martie, vom da startul unui challenge pe aplicația MapMyRun.

Ce trebuie să faci pentru a intra în joc? Împrietenește-te cu Radu Restivan pe MapMyRun, iar el te va adăuga și pe tine în challenge. În perioada menționată (19 februarie-19 martie) va trebui să alergi minim 20 de kilometri.

Care e scopul? Vrem să te ajutăm să ai un stil de viață sănătos și să ieși cât mai des la alergat!

Ce poți câștiga? Pe lângă faptul că vei face mult mai mult sport în perioada asta, poți fi câșigătorul unui set de echipmanet Under Armour (tricou + pantaloni). Trebuie doar să te asiguri că ai bifat condițiile de mai sus și ești înscris automat în tragerea la sorți ?

Așadar, așteptăm ca alergătorii din toată țara să se alăture antrenamentelor noastre! Indiferent de distanța care ne desparte, suntem toți o echipă!

*numărul total de alergători care pot participa la challenge este de 200, iar adăugarea lor în challenge se va face în ordinea înscrierii.

UPDATE 20.03.2019: În cadrul provocării s-au înscris 42 de persoane care au respectat întocmai regulile menționate mai sus. În urma tragerii la sorți (cu ajutorul random.org) s-a decis următorul câștigător: Narcis Radu, care a alerga 56,5 km în perioada provocării și pe care îl rugăm să ne trimităm un email la start@321sport.ro pentru a primi mai multe detalii despre cum poate intra în posesia premiului.

Dacă faci fotografii de la antrenamente, nu uita să dai un tag către #PotSaZbor și #dela1la21. Ne place să fim cu ochii pe prietenii noștri alergători! ❤

***

Anul acesta ne-am unit forțele cu cei de la Under Armour, care au devenit și partenerii tehnici ai Bucharest Half Marathon 2019 și Bucharest Marathon 2019. Împreună organizăm sezonul 9 #dela1la21, despre care poți afla mai multe detalii aici. Dacă ești din București, te așteptăm la antrenamentele noastre!

UA HOVR Infinite, model lansat în luna ianuarie 2019 în România, a devenit astfel pantoful oficial al celor două competiții de alergare care vor avea loc în luna mai și luna octombrie a acestui an.

Ce trebuie să știi despre UA HOVR Infinite este că are un senzor incorporat în talpa dreptă, care se conectează wireless la aplicația MapMyRun prin Bluetooth Low Energy (BLE). Așadar, pantofii conectați digital pot urmări, analiza și stoca măsurători funcționale detaliate care pot fi folosite pentru îmbunătățirea performanțelor sportive. Asta-i super tare, nu-i așa?

Dacă te tentează să vezi cum funcționează, dă o fugă într-unul din magazin Under Armour și testează noul model! Iar, până atunci, spor la antrenamente!

2 comentarii. Leave new

 • Hello ,
  Mai este valabil concursul? SUnt inscris, dar vad ca s-au schimbat conditiile: In tabul RUles al aplicatiei nu mai apare nimic legat de minimul de 20km, ci doar de cea mai lunga distanta parcursa. No chances for me!

  MultumeSC!

  Răspunde
  • Salutare! Concursul este valabil și se desfășoară conform regulilor din articol: se va face o tragere la sorți în care intră toți cei care au parcurs cel puțin 20 kilometri în perioada specificată. Nu contează distanța totală, ci doar bifarea pragului de 20 kilometri.
   În acest moment (luni, 4 martie), din cei 45 oameni înscriși sunt 26 care îndeplinesc condiția, iar toți au șanse egale în tragerea la sorți.
   Keep up the good work și succes la antrenamente!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu