Noii pantofi Under Armour HOVR Infinite au aterizat la București!

Joi seară pantofii UA HOVR Infinite au aterizat oficial în România! În cadrul unui eveniment special organizat la Under Armour Mega Mall București am putut testa în premieră noul model și am aflat mai multe detalii tehnice despre acesta.

UA HOVR Infinite este modelul de bază din colecția de pantofi pentru alergare UA HOVR. Are o amortizare neutră și a fost creat special pentru alergări pe distanțe mari, pentru a oferi alergătorilor un confort fără egal. Fiecare detaliu a fost analizat cu atenție pentru a oferi mai mult confort și mai mult suport.

Pantoful are spumă HOVR super-moale integrată pe toată lungimea tălpii și asigură o amortizare perfectă și o excelentă returnare a energiei. De asemenea, are un cadru rigid de spumă, iar canelurile flexibile din talpa exterioară sunt proiectate pentru a oferi o alergare stabilă și lină. Suprafața superioară se mulează perfect pe forma anatomică a piciorului, este ușoară, asigură o bună ventilație și oferă suport în zonele cheie.

În plus, UA HOVR Infinite are un senzor încorporat în talpa pantofului drept, care se conectează wireless la aplicația MapMyRun prin Bluetooth Low Energy (BLE). Pantofii conectați digital pot urmări, analiza și stoca măsurători funcționale detaliate care pot fi folosite pentru îmbunătățirea performanțelor sportive.

Te încurajăm să mergi să testezi și tu pantoful într-unul dintre magazinele Under Armour. Iar dacă îți dorești super mult această pereche de pantofi de alergare, poți beneficia de reduceri dacă te înscrii în programul nostru #PotSaZbor #dela1la21, desfășurat în parteneriat cu Under Armour România. Mai multe detalii aici.

Mai multe fotografii de la evenimentul de lansare UA HOVR Infinite:

UA HOVR Infinte este pantoful oficial al competițiilor Bucharest Half Marathon 2019 și Bucharest Marathon 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu