Detalii despre grupa de avansați #POTSAZBOR #dela1la21

Începând cu luna ianuarie a acestui an, am dat startul unui nou sezon de pregătire #dela1la21. De data aceasta programul devin #potsazbor #dela1la21 și este susținut de Under Armour România, noii parteneri tehnici ai  Bucharest Marathon și Bucharest Half Marathon.

Antrenamentele se desfășoară săptămânal, indiferent de vreme și așteptăm pe oricine își dorește să își depășească limitele. Vom organiza două grupe de antrenament, în funcție de experiența alergătorilor, iar zburătorii vor putea participa la ambele antrenamente dacă se simt pregătiți.

Detalii despre grupa de AVANSAȚI #POTSAZBOR #dela1la21

    • Organizăm antrenamente săptămânale specifice la o intensitate mai mare și vom include, de-a lungul timpului, long runs, intervale, fartlek, tempo și forță.
    • Aceste sesiuni sunt dedicate zburătorilor mai experimentați și sunt realizate în parteneriat cu World Class România.

    Scopul final: obținerea unui timp mai bun (de sub 2:00:00) la Bucharest Half Maraton, proba semimaraton

Detalii despre participarea în programul #POTSAZBOR #dela1la21

Nu există costuri pentru înscrierea la acest program, însă va trebui să te înscrii în formularul de aici pentru a putea primi codul cu care va trebui să te prezinți la toate antrenamentele. La final, în funcție de numărul de participări, vei beneficia de reduceri în cadrul magazinelor Under Armour, precum și șansa de a primi gratuit înscrierea la Bucharest Half Marathon. Prietenii de la Bucharest Running Club ne vor oferi 3 invitaţii pentru cei mai harnici alergatori (cele mai multe prezente), iar pentru cei care nu au posibilitatea să ajungă la antrenamente, vom oferi 3 invitaţii prin tragere la sorţi.

Înainte să te apuci de alergare, îți recomandăm să vizitezi un medic pentru a obține acordul pentru practicarea sportului. În funcție de istoricul tău medical, acesta îți poate sugera un set personalizat de analize.

Și, nu uita, ai nevoie de încălțăminte specială pentru alergare! Este important să practici acest sport în siguranță, așa că poți găsi mai multe sfaturi despre cum să îți alegi încălțările în acest video sau în acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu