TOP 5: Cei mai buni pantofi de alergare pentru trail din 2018

Al doilea top pe care îl anunțăm este TOP 5: Cei mai buni pantofi de alergare pentru trail din 2018. Ne place să testăm pantofi de running și venim cu informații utile către voi. Atunci când vă cumpărați o pereche de pantofi de alergare este super important să o luați în conformitate cu nevoile voastre. Perechile de pantofi de alergare pentru trail trebuie alese cu mare grijă pentru a evita accidentările atunci când vă aflați pe un traseu de munte.

Iată mai jos care sunt cele mai apreciate 5 modele ale anului 2018:

Salomon S-Lab Sense Ultra

Cele mai multe voturi venite în 2018 au fost pentru Salomon S-Lab Sense Ultra, un pantof realizat alături de Fracois D’Haene, triplu câștigător la UTMB (2012, 2014, 2017) și unul dintre cei mai buni sportivi din lume. Pantoful este gândit pentru cursele de mare distanță, iar mesajele primite în urma votării au punctat aderența foarte bună pe teren accidentat și rezistența pantofului.<

Rezumatul testului 321sport: pantoful nu a fost testat de către echipa 321sport

Număr voturi: 12

Hoka One One Speedgoat 2

Pantoful de la Hoka a intrat pentru a doua oară în TOP 5 running 321sport, fiind pe prima poziție în 2017 și menținându-și un public fidel și în 2018. Atributele care l-au adus în top sunt stabilitatea și rezistența, însă cele mai multe voturi le-a primit pentru design.

Număr voturi: 10

Columbia Transapls FKT II

Un pantof strașnic, exact așa l-am denumit în review-ul pe care l-am făcut la acest model. Transalps FKT II își face treaba pe munte din toate punctele de vedere: punctează la capitolul aderență pe orice tip de suprafață, iar membrana impermeabilă este ideală în condițiile grele de cursă.

Număr voturi: 8

On Running Cloudventure

Producătorii spun că pantoful este născut în Alpi, iar faptul că a fost gândit alături de atleți de top este vizibil: structura încălțărilor este solidă, iar grip-ul are un mare plus datorită construcției în zig-zag. Astfel că indiferent de suprafață, alergătorii care vor alege acest model se vor bucura de siguranță totală la fiecare pas.

Rezumatul testului 321sport: pantoful nu a fost testat de către echipa 321sport

Număr voturi: 6

La Sportiva Ultra Raptor

Un model foarte familiar pentru comunitatea de alergători, La Sportiva Ultra Raptor rămâne un pantof foarte apreciat de către sportivii de lungă distanță. Din voturile primite, Ultra Raptor s-a evidențiat prin construcția de calitate și confortul oferit la cursele de peste 50 kilometri.

Rezumatul testului 321sport: pantoful nu a fost testat de către echipa 321sport

Număr voturi: 4

Alte modele propuse, dar care au primit mai puțin de trei voturi: Columbia Bajada III, adidas Terrex, ASICS Fujitrabuco 7, La Sportiva Akyra, La Sportiva Mutant, Hoka Evo Mafate, The North Face Ultra Endurance II, Scott Palani.

Top 5 pantofi alergare șosea 2018 se bazează pe experiența de running a testerilor 321sport (Flavia Matei, Alexandra Ciotloș, Radu Restivan, Corina Nițescu), combinată cu votul publicului înregistrat aici. Înainte de a achiziționa echipament pentru alergare vă invităm să urmăriți episoadele 321sport Review pentru a lua cea mai bună decizie de cumpărare.

Dacă reprezentați un brand de running, ne puteți trimite perechi de teste la adresa redacției după ce ne scrieți în prealabil un mail la start@321sport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu