Noul Nokia 7.1 cu PureDisplay schimbă experiența vizionării video-urilor pe telefon

Prietenia dintre Nokia Mobile și 321sport este deja un lucru bine cunoscut. Pe tot parcursul anului am fost implicați în foarte multe proiecte în care telefoanele Nokia au fost mâna noastră dreaptă. Ele ne-au ajutat să spunem povestea culturii de running care definește o generație de oameni ce va schimba Romania în bine.

Noi ne-am bucurat la maxim de toate funcțiile telefonului Nokia 8 Sirocco și am reușit să dăm naștere unor proiecte de calitate. Am filmat întreg sezonul 8 #dela1la21 cu telefonul, am făcut fotografii femeilor puternice din comunitate la Primăvara Alergătoarelor și am început să spunem povestea Alergătorilor din[tre] noi.

După ce ne-am jucat întreg anul cu Nokia 8 Sirocco, a venit timpul să luăm la testat Nokia 7.1. În luna octombrie s-a lansat acest nou model, un smartphone cu tehnologie PureDisplay, care schimbă experiența vizionării video-urilor pe telefon, datorită nivelului înalt de contrast, a clarității sporite și a culorilor vii ce vor caracteriza întreg conținutul vizual.

Radu Restivan a participat la evenimentul de prezentare al noului telefon și a rememorat toate experiențele pe care le-a avut de-a lungul timpului cu telefoanele Nokia:

“Nokia este pentru mulți dintre noi: copilărie, amintiri dragi ale orelor în care vorbeam în weekend cu Connex Cent sau aveam prietenii la Kamarad, interminabilele recorduri la Snake. Este pur și simplu un love brand pentru generația noastră și definește o bună parte din ceea ce suntem astăzi: oameni deschiși și comunicativi.”

Trei puncte forte ale noului smartphone Nokia 7.1

 1. Tehnologia PureDisplay
  Oferă o experiență cinematică HDR de înaltă calitate, din toate punctele de vedere. Ecranul PureDisplay cu HDR10 are un contrast sporit (cu un raport dinamic al contrastului 1.000.000:1) și dispune de și mai
  multă claritate, cele mai mici detalii și culorile vii fiind puse în evidență în condiții de luminozitate atât
  ridicată, cât și scăzută.
 2. Design-ul Premium
  Nokia 7.1 reprezintă punctul de întâlnire dintre design și excelența în tehnologie. Este un smartphone care arată foarte, foarte bine. Nu are dimensiuni sporite, iar datorită cadrului de aluminiu cu durabilitate 6000 și a nucleului metalic din aluminiu turnat, este un smartphone robust, pe care te poți baza!
 3. Imagini profesioniste
  La fel ca în cazul Nokia 8 Sirocco, pe smartphone-ul Nokia 7.1 este disponibilă Optica ZEISS. Avem o cameră duală de 12MP/5MP și detecție în două faze permite autofocus rapid, de înaltă acuratețe. Noua interfață a camerei oferă posibilitatea de a controla diferite opțiuni cu ajutorul modului Pro Camera. În plus, camera frontală a Nokia 7.1, cu inteligență artificială (AI), introduce funcția de recunoaștere facială pentru a putea folosi filtre, măști și caractere animate 3D.

Mai mult, odată cu noua experiență de vizionare sunt introduse și două noi accesorii audio: Nokia True Wireless
Earbuds și Nokia Pro Wireless Earphones pe care suntem nerăbdători să le testăm!

Nokia 7.1 este disponibil începând cu luna octombrie în România, în două culori: Gloss Midnight Blue și
Gloss Steel, la prețul recomandat de 1699 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu