Bucureștiul a alergat, iar noi am strigat: sunteți fantastici! #BucharestRunningParty

Pentru noi, semimaratoanele sunt acele momente din an în care vedem rezultatele muncii ultimelor luni. Așa cum ne-am obișnuit, și de data asta ziua semimaratonului a fost una specială pentru cei care s-au apucat de alergat împreună cu 321sport.

La Bucharest Marathon 2018, 20 de boboci ai programului #dela1la21 powered by Nokia au dat testul cel mare: și-au propus să alerge și să termine împreună cei 21 de kilometri. Și au și reușit, cum altfel?!

Fiecare dintre boboci a primit un kit special care să le amintească de super experiența antrenamentelor și a primului semimaraton alergat.

Pe traseu am făcut super atmosferă, am avut baloane, muzică bună și am continuat petrecerea începută cu o zi înainte la Bucharest Running Party 2018.

Nu am lăsat pe nimeni în urmă și ne-am bucurat de suportul celor care au venit la punctele de cheerleading. Da, am avut cei mai drăguți și creativi susținători de pe margine, care ne-au încurajat atât pe noi, cât și pe toți ceilalți alergători care au transformat Bucureștiul într-un oraș al sportului și al voii bune!

Pentru noi fiecare alergare se transformă într-o super petrecere. Te așteptăm și pe tine alături de noi!


Fotografiile din articol sunt realizate cu Nokia 8 Sirocco, care oferă experiența celui mai bun Android, cu cele mai recente inovații de la Google.  Actualizările regulate de securitate și upgrade-ul gratuit al SO timp de doi ani înseamnă că noul Nokia 8 Sirocco cu Android One va fi perfect sigur.

Camera panoramică de 12 MP, cu lentilă ZEISS și zoom optic 2x, îți asigură amintiri clare, chiar și din zilele neclare ale weekendurilor, dar și detaliile gastronomice ale preparatelor de ieri. Cu noul mod Pro al camerei foto, poți controla perfect fiecare imagine, ajustând manual balansul de alb, focalizarea, sensibilitatea (ISO), timpul de expunere și compensarea expunerii. Realizează reglaje complexe fără bătaie de cap și vezi rezultatele în timp real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu