Bobocii #dela1la21 – ep. 6: Liviu – 14 kilometri. Alexandra – fractură!

Uneori lucrurile merg foarte bine, alteori merg destul de rău! Liviu și Alexandra, oamenii a căror călătorie către primul semimaraton o urmărim, sunt în două situații complet diferite.

Liviu a reușit să alerge primii lui 14 kilometri, un lucru care îi părea complet imposibil la începutul programului #dela1la21. A muncit mult și n-a fost deloc ușor, dar a atins o bornă foarte importantă în vederea celor 21 kilometri pe care va încerca să îi alerge în octombrie. Deși a muncit exemplar până acum,

Alexandra a avut parte de un accident nefericit, iar în acest moment este nevoită să privească antrenamentele de pe margine pentru că s-a ales cu o fractură la deget și nu mai poate alerga. Este o pauză pe care nimeni nu și-a dorit-o, dar sperăm să își revină cât mai repede și să reușească să recupereze!

Vă invităm să vedeți cum se descurcă Liviu și Alexandra în programul #dela1la21 powered by Nokia Mobile. Iar dacă vreți să-i cunoașteți personal, vă așteptăm în fiecare marți la 19:30 în parcul Heăstrău din București! Întreaga experiență este filmată cu telefonul Nokia 8 Sirocco echipat cu lentile ZEISS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu