Ceasuri de poveste: Dana Ninulescu și Garmin 735XT

Dana Ninulescu este arhitect și grafician. S-a apucat de sport de curând și spune despre adolescența și “tinerețea” ei că au fost destul de sedentare.

În campania Ceasuri de poveste, Dana oferă ceasul ei Garmin 735XT celui care va licita cea mai mare sumă pentru ca mai mulți copii să primească primul lor echipament sportiv complet.

POVESTEA ALERGĂRII ÎN VIAȚA DANEI

De multe ori am cochetat cu alergarea, chiar m-am înscris la două competiții fără niciun kilometru alergat. Planul era simplu: aleg o competiție faină care să mă motiveze să mă antrenez. Din păcate, pentru niciuna nu am reușit să urmez planul inițial.

Pe una am reușit să o “fentez” datorită job-ului, iar la a doua m-am chinuit teribil, însă sentimentul de la final a fost magic. Mi-am zis că mă apuc de alergare imediat cum mă întorc acasă. Mi-am cumpărat o pereche de încălțări speciale pentru trail (așa credeam în acel moment), pe care ulterior s-a depus praful.

Jumătate de an mai târziu, dintr-o întâmplare amuzantă, într-o marți toridă de vară, la ora 19:30, am ajuns la intrarea în parcul Herăstrău, unde am auzit cum un tip foarte jovial spunea: “astăzi vom alerga 7 km”. M-a apucat groaza când am auzit acel ȘAPTE. După crâncene lupte cu mine, cu picioarele mele, cu transpirația și alte bucurii întâlnite la o primă alergare așa lungă (cea mai lungă distanță parcursă până atunci de mine a fost de 10km, la un cros unde mai mult am mers ? ), am ajuns înapoi la locul de start. Uitându-mă la telefon (long live endomondo) am observat că a trecut mai puțin de o oră, iar eu parcusesem cei 7 km fără să mă opresc.

Concluzia: I CAN DO THIS! Și uite așa, am participat la primul cros, semimaraton, maraton, am prins drag de alergare și am încercat să fac pauze cat mai mici ?

EXPERIENȚA CU GARMIN 735XT

În 2017 am achiziționat acest prieten perfect de drum cu GPS și HR,  în urma multor probe și studii, mai ales că mâna mea este una de furnicuță ?

L-am plimbat pe munți și prin văi, la plajă și la piscină, la sală și în excursii, iar împreună am realizat cea mai strong urmă de bronz (pe care acum o acopăr cu alt Garmin la fel de drăguț). L-am scos de la mână foarte rar, doar la ocazii speciale (nunți / botezuri / cumetrii ? ). Am fost împreună pe aproape toate vârfurile de 2500m din țară, atât vara cât și iarna, iar în nicio competiție nu m-a lăsat la greu.

Norocul face ca la ultima ediție Retezat SkyRace, deși am terminat destul de târziu (dar de data aceasta în timpul limită), să câștig noua jucărie: Garmin Fenix 5S alături de care, cu siguranță, voi aduna multe amintiri interesante.

LICITEAZĂ PENTRU CEASUL DANEI NINULESCU!

Licitația pentru ceasul Garmin 735XT al Denei Ninulescu începe de la 600 lei. Ofertele se trimit la adresa de email start@321sport.ro, iar zilnic la ora 12:00 vom posta cea mai mare ofertă primită până la momentul respectiv. Banii obținuți vor fi folosiți în proiectul #KMpentruVIITOR pentru cumpărarea de echipament sportiv pentru copii defavorizați. Pentru mai multe detalii despre mecanismul licitației puteți accesa pagina campaniei.

Trisport oferă 1 an garanție pentru persoana care câștigă această licitație.

Update licitație:

Preț pornire: 600 lei

Update 13.07.2018 – Bogdan M. – 610 lei

Update 13.07.2018 – Alexandru S. – 650 lei

Update 18.07.2018 – Radu P. – 710 lei

Update 18.07.2018 – Alexandru S. – 750 lei

Update 18.07.2018 – Radu P. – 800 lei

Licitaţie încheiată. Mulţumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu