Ceasuri de poveste: Sonia Argint Ionescu și Garmin fēnix 5S

Sonia Argint Ionescu este om de televiziune, mamă și o persoană îndrăgostită de sport. Însă cuvântul care o caracterizează cel mai bine este DOER, exact așa cum se numește și platforma digitală pe care promovează un stil de viață activ. În campania Ceasuri de poveste, Sonia oferă ceasul ei Garmin fēnix 5S celui care va licita cea mai mare sumă pentru ca mai mulți copii să primească primul lor echipament sportiv complet.

Povestea alergării în viața Soniei

Alergare, Pilates, yoga sau interval training – acestea sunt o parte din tipurile de mișcare pe care le practic cu multă plăcere și dedicare de o vreme îndelungată. La 17 ani am început să alerg pentru că avem un exemplu în apropiere, o prietenă a mamei mele. Mi se părea fabulos că reușea să alerge tura de Herăstrău în 30 de minute. Așa că ăsta mi-a devenit la un moment dat un scop. Și da, l-am atins! Dar nu am făcut-o doar din ambiția de a dovedi cuiva ceva, ci pur și simplu pentru că am prins atât de tare gustul alergatului încât am vrut să văd ce capacități are corpul meu. Și m-am impresionat pe mine însămi atunci când am constatat că pot să termin chiar și un semimaraton într-un timp decent (2 ore). De fiecare dată când alerg mă simt liberă și fericită. Acestea sunt principalele motive pentru care alerg iar abia apoi urmează dorința de a mă menține în formă.

Sonia Argint Ionescu și al ei Garmin fēnix 5S

Experiența cu Garmin fēnix 5S

Am început să folosesc ceasul Garmin fēnix 5S în urmă cu ceva mai bine de un an. Și a fost dragoste la prima vedere. Pentru că în primul rând mi se pare că este un ceas foarte frumos. Și ce dovadă mai bună vreți decât faptul că îl port inclusiv la evenimente mai elegante? Pur și simplu îl simt că face parte din mine. Și cred că este singurul ceas din ultimii ani la care m-am uitat ca să văd cât e ora.

Alergarea face parte din stilul de viață al Soniei

O altă premieră de când folosesc ceasul Garmin fēnix 5S este că mă uit zilnic să văd câți pași am făcut. Recordul personal – 27.861 pași într-o zi. Eram la Lyon, iar dimineața am alergat, apoi a urmat o zi de plimbare. Alte momente care mă încântă sunt acelea în care ne întâlnim în gașcă, proprietarii de Garmin. Se creează un fel de conexiune.

Licitează pentru ceasul lui Soniei Argint Ionescu!

Licitația pentru ceasul Garmin fēnix 5S al Soniei Argint Ionescu începe de la 1.000 lei. Ofertele se trimit la adresa de email start@321sport.ro, iar zilnic la ora 12:00 vom posta cea mai mare ofertă primită până la momentul respectiv. Banii obținuți vor fi folosiți în proiectul #KMpentruVIITOR pentru cumpărarea de echipament sportiv pentru copii defavorizați. Pentru mai multe detalii despre mecanismul licitației puteți accesa pagina campaniei.

Câștigătorul licitației va avea parte de un antrenament alături de Sonia: „Abia aștept să dau o tură de Herăstrău (sau orice alt parc din București la alegere) cu persoana care va câștiga ceasul meu la licitație. Sper doar să fie un alergător/o alergătoare blândă și să nu mă obosească prea tare.” 🙂

Update licitație:

Preț pornire: 1.000 lei

Update 11.07.2018 – Ruxandra B. – 1.300 lei

Update 14.07.2018 – Dan R. – 1.800 lei

Licitaţie încheiată. Mulţumim!

Ceasul Garmin fēnix 5S pus la licitație de Sonia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu