Ceasuri de poveste: Iulia Găinariu și Garmin 735XT

Iulia Găinariu are 24 de ani și este născută în orașul Zărnești, la poalele munților Piatra Craiului. Este atletă, absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sporturi Montane, specializarea atletism, antrenoare la Asociația Județeană de Atletism Brașov și studentă la Facultatea de Medicină Victor Papilian din Sibiu, specializarea Medicină Generală. Practică sport încă din adolescență și spune despre ea că a moștenit această pasiune și dragoste pentru mișcare și natură din familie. Iulia face parte din echipa Trisport, primul magazin online din România cu specific de triatlon.

În campania Ceasuri de poveste, Iulia oferă ceasul ei Garmin 735XT celui care va licita cea mai mare sumă pentru ca mai mulți copii să primească primul lor echipament sportiv complet.

POVESTEA ALERGĂRII ÎN VIAȚA IULIEI

Fiind o pasiune atât de intensă ce a mocnit în interiorul meu încă din prima zi și până în prezent, am dedicat mult timp și ore de muncă sportului iar de-a lungul anilor am reușit să obțin rezultate ce mi-au oferit satisfacție pe măsură. Realizările sportive cele mai remarcabile pe care le-am realizat sunt pe departe cele două medalii de bronz obținute cu echipa României la Campionatele Mondiale de Alergare de Distanță Lungă 2017&2018.

De asemenea, am fost Campioană Națională de Maraton în 2015 și încă dețin recordul la cea mai veche competiție de alergare montană din Romania – Piatra Craiului Maraton 2014. În plus, am fost prima alergătoare montană care a reușit să termine un maraton montan în primele 10 poziții open.

EXPERIENȚA CU GARMIN 735XT

Pentru a-mi monitoriza antrenamentele și pregătirea, folosesc încă din 2012 un ceas marca Garmin. Am debutat cu Garmin 610, ulterior Garmin 735XT în 2016, iar în prezent folosesc Garmin Fenix 5S Plus.

În prezent Iulia folosește un Garmin Fenix 5S Plus

Am alergat în jur de 15 competiții pe an, uneori și mai mult. La antrenament am folosit ceasul de două ori pe zi, aproape zilnic, în fiecare an și nu pot merge la antrenament fara el la mână.

În 2014 mă aflam în Edinburgh și am ieșit la o alergare cu un prieten. Eu trebuia să alerg mai puțin iar el mai mult, aflându-ne înaintea unei competiții. Așadar, eu am hotărât să mă întorc dupa 5km, dar am ajuns să mă rătăcesc. Întâmplarea face că nu îmi aminteam numele hotelului sau cum să mă întorc la el. După o lungă hoinăreală pe străzile orașului, mi-am adus aminte de funcția “back to start” a ceasului și aceasta a fost modalitatea prin care am ajuns înapoi la hotel.

Pare simplist, probabil, dar aproape începusem să mă panichez, fiindcă nu aveam bani asupra mea, acte, telefon, nimic și deja îmi făceam scenarii despre cum merg la poliție să dau declarații. Din fericire totul s-a terminat cu bine. 15km mai târziu, în loc de 5km.

LICITEAZĂ PENTRU CEASUL IULIEI GĂINARIU!

Licitația pentru ceasul Garmin 735XT al Iuliei Găinariu începe de la 600 lei. Ofertele se trimit la adresa de email start@321sport.ro, iar zilnic la ora 12:00 vom posta cea mai mare ofertă primită până la momentul respectiv. Banii obținuți vor fi folosiți în proiectul #KMpentruVIITOR pentru cumpărarea de echipament sportiv pentru copii defavorizați. Pentru mai multe detalii despre mecanismul licitației puteți accesa pagina campaniei.

Trisport oferă 1 an garanție pentru persoana care câștigă această licitație.

Update licitație:

Preț pornire: 600 lei

Update 13.07.2018 – Ioana G. – 700 lei

Update 18.07.2018 – Radu P. – 760 lei

Update 18.07.2018 – Ioana G. – 820 lei

Update 18.07.2018 – Radu P. – 870 lei

Update 18.07.2018 – Ioana G. – 900 lei

Licitaţie încheiată. Mulţumim!

Câștigătorului licitației va primi și un antrenament gratuit de alergare montană în care va învăța toate trick-urile necesare acestui sport: tehnică, tactică, alimentație, nutritie, echipament, periodizare, prognozare etc.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu