Ceasuri de poveste: Daniel Osmanovici și Garmin fēnix 5

Daniel Osmanovici este tată, soț, alergător, biciclist, deținător de record mondial, prezentator tv, vlogger. În campania Ceasuri de poveste, Daniel oferă ceasul lui Garmin fēnix 5 celui care va licita cea mai mare sumă pentru ca mai mulți copii să primească primul lor echipament sportiv complet.

Povestea alergării în viața lui Daniel

Am început să alerg în 2011 din întâmplare. A fost nevoie de o tură de Herăstrău alergată în august pentru ca în octombrie să decid că voi alerga primul meu maraton. Restul, după cum se zice, este istorie…

Oricine a alergat, știe că nu poate să termine o alergare fără să știe cât a alergat, cu ce viteză sau pace. Nu se poate. Am început cu un pod atașat la încălțări. O nebunie. Apoi a urmat un Garmin, primul, un Forerunner 405, apoi un 910XT, apoi un fēnix 3, apoi un fēnix 5… și peste 5000 de km alergați, peste 5000 de km pedalați, peste 14 maratoane, prea multe semimaratoane și nenumărate experiențe. Nu sunt profesionist, dar Garminul mă face să cred că pot mai mult și mult mai bine, când nu pot, mă ajută, CHIAR O FACE. Acum toți membrii familiei mele au câte un Garmin și cu toții facem sport. Ce urmează? Dacă mă refer la anul 2018… trei maratoane și un ultramaraton. Prea mult, dar senzațional, cu un Garmin, care îți spune tot ce trebuie să știi, și cu oamenii minunați care îți împărtășesc pasiunea.

Experiența cu Garmin fēnix 5

Seria fēnix face parte din viața mea din primăvara anului 2016, cu fēnix 3, apoi în 2017 am avut ocazia să încerc un fēnix 5 și am decis să fac schimbarea. L-am folosit la 3-4 antrenamente pe săptămână, l-am legat la senzorii diverși pentru a-mi monitoriza turele de bicicletă. Concluzia? Tura cu cea mai mare diferență de nivel…. 3000 de metri, cel mai bun timp la maraton (3h53min), cel mai bun timp la semimaraton (1h43min) și PB pe distanța de 5 km (22min40sec).

Este ceasul care a văzut cele mai multe alergări în lume și mai variate de la Lyon și Paris la Roma sau Viena; de la Ierusalim la TelAviv și de acolo peste ocean la Los Angeles. De la malul mării, în deșert; de la munte, în mijlocul unei metropole americane. De la -20 de grade, la +40, de la -10 metri adâncime la 10.000 de metri (zbor transatlantic). De la păduri și munți, la șosele întinse și pustii pe bicicletă.

Garmin se simte la fel de bine și atunci când este la încheietură și când este pe ghidonul unei biciclete. Experiența este la fel de frumoasă și memorabilă, trebuie doar aleasă …o tură cu bicicleta sau o tură de parc 🙂

Licitează pentru ceasul lui Daniel Osmanovici!

Licitația pentru ceasul Garmin fēnix 5 al lui Daniel Osmanovici începe de la 1.000 lei. Ofertele se trimit la adresa de email start@321sport.ro, iar zilnic la ora 12:00 vom posta cea mai mare ofertă primită până la momentul respectiv. Banii obținuți vor fi folosiți în proiectul #KMpentruVIITOR pentru cumpărarea de echipament sportiv pentru copii defavorizați. Pentru mai multe detalii despre mecanismul licitației puteți accesa pagina campaniei.

Update licitație:

Preț pornire: 1.000 lei

Update 14.07.2018 – Ablachim S. – 1.500 lei – ceasul nu a fost achitat, iar ceasul a fost scos din nou la licitație. Aceasta se va desfășura pe pagina de Facebook 321sport și va dura 24 ore de la publicarea postării.

Licitaţie încheiată. Mulţumim!

Ceasul pus la licitație de către Daniel Osmanovici în campania Ceasuri de poveste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu