La Tura de Vis, Silviana și Gabi au demonstrat că #potimaimult

Tura de Vis reprezintă momentul ideal de a demonstra că #potimaimult! Alergăm împreună de la apus până la răsărit, împărtășim aceeași dragoste pentru alergare alături de alți oameni pasionați și împreună explorăm Bucureștiul noaptea.

Pentru că în cadrul evenimentului avem ocazia perfectă de a da dovadă de determinare, ambiție și curaj, alături de Zuzu Fit, ne-am dorit să aflăm ce înseamnă pentru alergători să te autodepășești atunci când alergi o noapte întreagă.

Am făcut o fotografie la apus, apoi la răsărit, după care am aflat povestea Silvianei și a lui Gabi despre ce a însemnat pentru ei cu adevărat Tura de Vis.

Silviana: E o senzație foarte faină să te autodepășești. Este despre mulțumire și recunoștință, despre bucurie și multă muncă.

Chiar dacă pe parcurs simți de multe ori că nu mai poți sau că este momentul să renunți, important este să nu te dai bătut. Încearcă să mai tragi încă puțin, încă puțin de tine pentru că rezultatul de la final este mulțumitor. Așa că “keep going”!

Sunt prima oară participantă la Tura de Vis. Pentru mine a reprezentat cu adevărat autodepășirea. Am început să alerg în urma cu 3 săptămâni și am crescut gradual distanța, de la 3 până la 7 km. Când am decis să particip la Tura de Vis nu aveam prea multă speranță că voi rezista până la final, însă oamenii faini din comunitate, vibe-ul plăcut și ambiția m-au ajutat să ajung până la capăt.

Tura de vis a fost o experiență aparte pe care îmi doresc să o repet oricând cu drag. Îi felicit pe organizatori și îmbrățișez cu drag comunitatea 321sport.

“A good laugh and a long run are the two best cures for anything”

Gabi: E foarte fain să te autodepășești, e grav de tot când nu mai poți, când simți că vrei să abandonezi, când simți că vrei să smulgi toate hainele de pe tine, dar sentimentul de la final e CO-PLE-ȘI-TOR. Vă recomand tuturor să încercați!

Aici poți vedea întreaga serie de fotografii cu alergătorii»

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu