La Tura de Vis, Radu a demonstrat că #potimaimult

Tura de Vis reprezintă momentul ideal de a demonstra că #potimaimult! Alergăm împreună de la apus până la răsărit, împărtășim aceeași dragoste pentru alergare alături de alți oameni pasionați și împreună explorăm Bucureștiul noaptea.

Pentru că în cadrul evenimentului avem ocazia perfectă de a da dovadă de determinare, ambiție și curaj, alături de Zuzu Fit, ne-am dorit să aflăm ce înseamnă pentru alergători să te autodepășești atunci când alergi o noapte întreagă.

Am făcut o fotografie la apus, apoi la răsărit, după care am aflat povestea lui Radu despre ce a însemnat pentru el cu adevărat Tura de Vis.

Radu: #TuraDeVis este cea mai frumoasă și cea mai nebună idee din istoria 321sport: alergarea de la apus la răsărit la solstițiul de vară înseamnă super multă distracție pe străzile orașului, însă în același timp este o provocare fizică și psihică! Poate uneori în poze se văd foarte multe zâmbete, însă a alerga aproximativ 40 de kilometri pe căldură este cumplit de greu, iar oamenii care fac asta în fiecare an sunt niște adevărați eroi ai culturii urbane de alergare.

În 2017, 2018 și 2019 am avut ocazia să văd cum sute de oameni și-au depășit limitele, iar puterea comunității a reușit să îi ducă din ce în ce mai aproape de finish. Gașca de oameni care au alergat la #TuraDeVis de la început până la final a devenit din ce în ce mai mare, însă toți cei care s-au alăturat evenimentului (fie că au alergat 5, 10, 20 kilometri sau orice altă distanță) au dat dovadă de o ambiție ieșită din comun.

O spun destul de des la toate antrenamentele 321sport: nu ne antrenăm ca să ne calificăm la Jocurile Olimpice, însă fiecare nebunie de genul acesta ne ajută să fim oameni mai buni, mai puternici și mai încrezători. Îmi vine să urlu de bucurie când mă gândesc la oamenii fantastici care formează #TuraDeVis, iar ei sunt dovada vie că #potimaimult. Nu este doar o expresie, ci un stil de viață pe care l-au îmbrățișat o mulțime de alergători.

Aici poți vedea întreaga serie de fotografii cu alergătorii»

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu