La Tura de Vis, Oana a demonstrat că #potimaimult

Tura de Vis reprezintă momentul ideal de a demonstra că #potimaimult! Alergăm împreună de la apus până la răsărit, împărtășim aceeași dragoste pentru alergare alături de alți oameni pasionați și împreună explorăm Bucureștiul noaptea.

Pentru că în cadrul evenimentului avem ocazia perfectă de a da dovadă de determinare, ambiție și curaj, alături de Zuzu Fit, ne-am dorit să aflăm ce înseamnă pentru alergători să te autodepășești atunci când alergi o noapte întreagă.

Am făcut o fotografie la apus, apoi la răsărit, după care am aflat povestea Oanei despre ce a însemnat pentru ea cu adevărat Tura de Vis.

Oana: Atunci când alerg în natură simt că timpul se oprește în loc, că atunci este momentul meu, atunci e relaxarea mea după încă o zi care trece. Atunci las deoparte toate problemele pe care le am și mă focusez pe ceea ce îmi place să fac cel mai mult.

Cu fiecare pas pe care îl fac devin o variantă mai bună a mea, viața devine mai palpitantă și mai intensă. Încerc să fac ca viața să merite trăită cu adevărat, fără sa stau pe canapea, cu o față dezamăgită, mâncând pufuleți, uitându-mă la TV și gândind ce-ar fi fost dacă….

Dacă îți dorești ceva cu adevărat, fă-o, acționează, fă schimbarea! Prin simplul fapt că ești la linia de start, ești un învingător: te-ai pregătit pentru alergare, ți-ai ales cu grijă echipamentul, ți-ai cumpărat adidașii mult doriți de câteva luni, ți-ai savurat batonul și ești pregătit pentru o nouă aventură.

Găsește-ți o pasiune care să-ți facă plăcere, să te țină în priză, un hobby în care să investești, să-l iubești, să te țină echilibrat, să te tempereze și să-ți aducă pacea interioară.

Alerg ca să scap de monotonia vieții de zi cu zi, alerg să explorez și să descopăr locuri noi, alerg în comunități de alergători ca să văd zâmbete și voie bună.

#Potimaimult decât crezi, corpul tău este în stare de multe lucruri inimaginabile. Am ales sa alerg la #TuradeVis pentru că știu comunitatea 321Sport. Mă simt atât de bine în aceasta echipă de oameni faini, î care se întâmplă multe lucruri frumoase datorită lui Radu Restivan și a echipei lui. Am dorit să vad prin ce stări trece organismul meu pe o alergare nocturnă, pentru că nu renunț niciodată, oricât de greu mi-ar fi!

Când nu mai poți mai fă un pas și încă un pas!

Aici poți vedea întreaga serie de fotografii cu alergătorii»

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu