La Tura de Vis, Camelia a demonstrat că #potimaimult

Tura de Vis reprezintă momentul ideal de a demonstra că #potimaimult! Alergăm împreună de la apus până la răsărit, împărtășim aceeași dragoste pentru alergare alături de alți oameni pasionați și împreună explorăm Bucureștiul noaptea.

Pentru că în cadrul evenimentului avem ocazia perfectă de a da dovadă de determinare, ambiție și curaj, alături de Zuzu Fit, ne-am dorit să aflăm ce înseamnă pentru alergători să te autodepășești atunci când alergi o noapte întreagă.

Am făcut o fotografie la apus, apoi la răsărit, după care am aflat povestea Cameliei despre ce a însemnat pentru ea cu adevărat Tura de Vis.

Camelia: Pentru mine “Tura de Vis” a fost fix așa, de vis! Nici că se putea un nume mai potrivit. Explicația este una simplă: numai în visele mele alergam o noapte întreagă, de la apus – la răsărit, dar iată că am făcut-o pe bune.

Mi-am demonstrat că pot mai mult, am alergat pentru prima dată distanța asta mare (~38k), având la activ doar 2 semimaratoane… Și, deși mi-am propus să alerg doar până la ora 01:00, pentru că la 08:00 intram la muncă, efectiv nu m-am putut desprinde de grup.

Energia, organizarea, oamenii și atmosfera, în general, a fost la cote maxime. Pentru asta îl felicit pe Radu, pe întreaga lui echipa și sunt recunoscătoare întregii comunități 321sport, pentru că a trezit în mine pofta de viață și de mișcare.

Ca și concluzie, cam asta cred că e diferența dintre un OM CONVINS și unul plătit… încă plutesc emoțiile în aer.

MULȚUMESC pentru Tura de Vis, MULȚUMESC că mi-ați arătat că pot mai mult, MULȚUMESC pentru toate antrenamentele și sfaturile de până acum!

PS: aștept cu nerăbdare Tura următoare!

Aici poți vedea întreaga serie de fotografii cu alergătorii»

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu