La Tura de Vis, Aurel a demonstrat că #potimaimult

Tura de Vis reprezintă momentul ideal de a demonstra că #potimaimult! Alergăm împreună de la apus până la răsărit, împărtășim aceeași dragoste pentru alergare alături de alți oameni pasionați și împreună explorăm Bucureștiul noaptea.

Pentru că în cadrul evenimentului avem ocazia perfectă de a da dovadă de determinare, ambiție și curaj, alături de Zuzu Fit, ne-am dorit să aflăm ce înseamnă pentru alergători să te autodepășești atunci când alergi o noapte întreagă.

Am făcut o fotografie la apus, apoi la răsărit, după care am aflat povestea lui Aurel despre ce a însemnat pentru el cu adevărat Tura de Vis.

Aurel: Treaba asta cu atuodepășirea o cam practic de mai bine de 12 ani. Și experiența din seara asta a fost o experiență extrem de plăcută, dar a fost un mic antrenament pentru mine.

De regulă este cam jumătate din distanțele parcurse de mine la competiții, ceea ce s-a întâmplat în seara asta. Plăcerea a fost faptul că am cunoscut foarte mulți alergători care văd că, într-adevăr, au determinarea asta de a duce până la capăt – să nu lase treaba nefinalizată nu să mă autodepășesc.

Am 52 de ani și sunt ultramaratonist, iar pentru mine traseul din această seară a reprezentat jumătate din distanțele cu care sunt obișnuit să mă autodepășesc.

Aici poți vedea întreaga serie de fotografii cu alergătorii»

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu