La Tura de Vis, Alexandru a demonstrat că #potimaimult

Tura de Vis reprezintă momentul ideal de a demonstra că #potimaimult! Alergăm împreună de la apus până la răsărit, împărtășim aceeași dragoste pentru alergare alături de alți oameni pasionați și împreună explorăm Bucureștiul noaptea.

Pentru că în cadrul evenimentului avem ocazia perfectă de a da dovadă de determinare, ambiție și curaj, alături de Zuzu Fit, ne-am dorit să aflăm ce înseamnă pentru alergători să te autodepășești atunci când alergi o noapte întreagă.

Am făcut o fotografie la apus, apoi la răsărit, după care am aflat povestea lui Alexandru despre ce a însemnat pentru el cu adevărat Tura de Vis.

Alexandru: Mă bucur că am participat la nebunia din noaptea asta – Tura de Vis de la apus la răsărit a fost extraordinară!!! E un eveniment pe care l-am așteptat jumătate de an și pe care mi l-am pus în agendă imediat cum am aflat data desfășurării lui.

Tura de Vis înseamnă un carusel de sentimente: împlinirea dată de depășirea propriilor limite, mulțumirea de la final că ai terminat cu bine și bucuria de a împărtăși cu ceilalți pasiunea ta.

În primul rând mi-am demonstrat că pot petrece o noapte întreagă nu doar treaz, ci și alergând, pe deasupra. Mi-am arătat că pot alerga mai mult decât un semimaraton și că totul ține atât de voință, cât și de pregătire. În noaptea aceasta am experimentat cea mai lungă alergare a mea (34 km), dar cu siguranță că fără oamenii aceștia care împărtășesc aceleași nebunii ca ale mele, nu aș fi putut să fac lucrul ăsta.

Mulțumesc mult oamenilor din comunitatea 321sport și în special lui Radu – alături de ei m-am pregătit intens anul acesta, iar roadele pregătirii mele nu au întârziat să apară. Mi-am demonstrat ca pot mai mult, iar Tura de Vis a fost cu adevărat de vis!

Aici poți vedea întreaga serie de fotografii cu alergătorii»

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu