Sportivii 321sport pot testa ceasurile Garmin Forerunner 30, 35 și 235!

Experiența sportivă este completă atunci când fiecare antrenament este înregistrat cu un ceas specializat! Ne-am unit forțele cu Garmin și vom oferi ceasuri de test la antrenamentele 321sport pentru ca toți cei care își doresc un ceas sportiv să poată interacționa cu produsele, să le testeze și să simtă experiența trackingului de înaltă calitate pe propria piele.

La antrenamentele 321sport punem accentul pe target heart rate, așadar vom putea monitoriza și mai bine performanțele celor prezenți. Ceasurile vor fi folosite la antrenamentele #dela1la21 din fiecare marți seară, cât și la clasele de spinning de la Exclusive Fitness.

Acestea vor fi oferite înainte de începerea antrenamentului și vor fi returnate după terminarea acestuia. Recomandăm celor care le vor folosi să își instaleze aplicația Garmin Connect pentru a putea descărca în timp real informațiile antrenamentului și pentru a le putea analiza ulterior.

Mai multe detalii despre modelele disponibile la antrenamentele 321sport puteți găsi aici: Garmin Forerunner 30 / Garmin Forerunner 35 / Garmin Forerunner 235.

Vă invităm să urmăriți câteva vlog-uri 321sport despre importanța pulsului în antrenamentele de alergare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu