Căutăm cea mai Alive!™ săritură la “Tura de vis” și o răsplătim cu un super premiu!

În weekend ne pregătim pentru cea de-a doua ediție a “Turei de vis”, o noapte cu adevărat memorabilă în care vom trăi o experiență de alergare urbană despre care le vom vorbi și nepoților.

Și pentru că orice seară de vis are câteva ingrediente speciale, pe lângă muzică bună, prieteni de încredere și atmosferă de petrecere, vrem să facem și o serie de fotografii de neuitat. Tocmai de aceea Secom România, prin produsul Alive!™, ne invită să facem cea mai spectaculoasă săritură pentru a putea câștiga un voucher în valoare de 200 de euro, TVA inclus, pentru achiziționarea de echipament sportiv.

De ce vrem să pozăm alergătorii în săritură? Pentru că ne dorim să arătăm cu sportul acesta ne oferă super multă energie, iar cei care ne urmăresc să-și facă puțin curaj și să se alăture echipei!

Pe lângă provocarea propusă, cei de la Secom se vor asigura că suntem plini de energie pe tot parcursul nopții dintre 23 și 24 iunie, oferindu-ne aportul de vitamine necesar pentru a duce la bun sfârșit “Tura de vis”.

Cum participi la provocarea Alive!™?

Pentru a intra în concurs trebuie să te pozezi sărind la începutul evenimentului și să îți dai acordul ca fotografia ta să apară într-un album pe site-ul www.321sport.ro și pe paginile de Facebook 321sport și Secom.

Fotografia câștigătoare va fi aleasă pe 25 iunie, cu ajutorul Random.org.

Ce este Alive!™?

Mai mult decât un complex de vitamine și minerale, Alive!™ conține 133 de ingrediente esențiale naturale, pentru necesarul tău zilnic de energie:  29 de vitamine si minerale, 37 de extracte din fructe, legume și plante verzi, 12 enzime digestive, 10 acizi grași Omega 3/6/9, 12 extracte din ciuperci medicinale, 15 antioxidanți și 18 aminoacizi, nu conține fier adaugat.

Contribuie la reducerea oboselii și extenuării, buna funcționare a procesului de transformare a hranei în energie, menținerea funcționării normale a sistemului imunitar în timpul exercițiilor fizice intense și după acestea, dar și funcționarea normală a principalelor sisteme implicate în menținerea energiei și bunei dispoziții: imunitar, nervos, osos și cardiovascular.

Nutrienții din Alive!™ se absorb în circuitul sangvin în mai puțin de 30 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu