“Tura de vis” 2018 – alergăm de la apus la răsărit într-o noapte fantastică!

Am putea să descriem în multe feluri “Tura de vis”, dar vom lăsa numele să o descrie cel mai bine. Pentru că de vis este expresia perfectă care poate descrie o experiență de alergare urbană care ne definește din punct de vedere uman și sportiv.

La solstițiul de vară am creat un concept care scoate în evidență cultura de alergare urbană și transformă cea mai scurtă noapte din an într-o petrecere sportivă la care participă cei mai mișto oameni. Este o idee 321sport care a făcut înconjurul lumii, ajungând în finala The Running Awards 2018, competiția care premiază excelența în alergare la nivel internațional!

În 2017 am făcut prima ediție, iar feedbackul primit după a fost incredibil. Mulți dintre cei care au venit alături de noi în această călătorie ne-au transmis că a fost cea mai frumoasă experiență sportivă din viața lor. Și îi credem pentru că și noi am simțit exact același lucru. Am legat noi prietenii care, cu siguranță, vor trece testul timpului, iar amintirile le-am păstrat atât pe retină, cât și în suflet!

În noaptea dintre 23-24 iunie 2018 organizăm cea de-a doua ediție a “Turei de vis”. Ne pregătim pentru o noapte cu adevărat memorabilă, despre care vom povesti peste ani și ani, așa cum oamenii care au participat în 2017 povestesc despre răsăritul fantastic din Delta Văcărești și alte momente cu adevărat frumoase trăite alături de alți oameni care au aceeași pasiune.

Ingredientele “Turei de vis”: muzică bună, prieteni de încredere, poze de neuitat, atmosferă de petrecere, descoperirea unor locuri neștiute ale Bucureștiului.

DE CE TURA DE VIS?

Pentru că este ocazia ideală ca oamenii să vadă orașul așa cum nu îl pot vedea ziua, când este aglomerat și irespirabil. În Tura de vis nu este vorba despre competiție, ci despre prietenie, energie și libertate. Alergăm pentru a descoperi zone, străzi și clădiri pe care poate nu am reușit să le observăm sau nu le-am acordat atenție până acum. “Tura de vis” este o noapte dedicată alergătorilor urbani, oamenilor care ies din casă nu pentru performanță, ci pentru experiențe memorabile.

CARE ESTE TRASEUL?

Schimbarea majoră față de prima ediție este că nu vom anunța traseul complet încă de la început, ci vom menționa doar locurile în care ne vom opri pentru hidratare. Distanța totală va fi de aproximativ 40 kilometri. 🙂
*traseul se poate modifica în funcție de condițiile de vreme, viteza de deplasare a grupului etc. Pentru a fi la curent cu evoluția grupului trebuie urmărită locația care va fi disponibilă prin aplicația Garmin Connect.

Program:

  • 21:00 – Teatrul Național București, intrarea principală – întâlnire, semnare declarații de participare
  • 21:30 – Piața Universității (lângă Hotel Intercontinental) – start Tura de vis
  • 23:30 – Palatul Parlamentului
  • 01:30 – The Urbanist
  • 03:30 – Piața Victoriei
  • 05:30 – Veranda Mall / cabinele de duș NIVEA MEN

Startul Turei de vis din 2017. O mulțime de oameni uniți de un singur lucru 🙂

CUM PARTICIP?

Participarea este gratuită, însă te rugăm să completezi acest chestionar ca să ne asigurăm că vom avea suficiente resurse pentru toți alergătorii: https://goo.gl/forms/1coDja72vSX1uPU43

CUM SE DESFĂȘOARĂ ALERGAREA?

Tura de vis este precum o ștafetă urbană. Te poți alătura oricând și te poți retrage când simți că ai obosit. Ritmul alergării va fi de 6:00-8:00 min/km, așadar orice alergător poate participa. Dacă ritmul va fi prea rapid pentru unii alergători, nu îi vom lăsa în urmă!

Vom organiza puncte de hidratare și energizare în oraș (mai multe puncte mobile unde vom oferi apă, fructe și alte bunătățuri, cât și unul la The Urbanist, unde vom bea limonadă fresh), iar la final vom avea parte de ceva cu adevărat deosebit: după terminarea Turei de vis vom face duș la cabinele NIVEA MEN amplasate la Veranda Mall, apoi vom bea o cafea împreună. Va fi o încheiere epică pentru o noapte de neuitat!

Atenție: nu vom folosi pahare de plastic, așadar este obligatoriu să veniți cu bidoane reutilizabile pentru a bea apă. Nu încurajăm folosirea paharelor de plastic la evenimentele sportive!

Dacă doriți, ne puteti însoți și pe bicicletă 🙂

BAGAJE

Vor putea fi lăsate bagaje la start pentru cei care își doresc să facă duș la final. Va fi nevoie de haine uscate după duș 🙂 Bagajele vor fi transportate direct la finish, așadar nu vor putea fi ridicate pe durata evenimentului!

PREMII

Vom avea niște premii super speciale din partea brandurilor care încurajează acest eveniment 🙂 Unele dintre ele vor fi oferite celor mai creativi și veseli alergători, iar altele vor fi oferite la finalul evenimentului prin tragere la sorți. Așadar îi vom premia atât pe cei care pot alerga tot evenimentul, cât și pe cei care se dovedesc a fi super creativi pe durata acestuia chiar dacă aleargă o distanță mai mică!

Dimineața în Delta Văcărești la Tura de vis 2017

REGULI

Foarte important: respectăm regulile de circulație! Cine nu le respectă va fi exclus automat din eveniment. Vor exista deschizători și închizători de traseu care vor purta veste reflectorizante, iar toți participanții trebuie să se situeze între aceștia.

Vom asculta muzică pe tot traseul, vom avea boxe Ultimate Ears (aduceți rucsac dacă doriți să țineți una din ele), însă în zonele rezidențiale vom reduce volumul pentru a nu deranja oamenii care dorm.

Ne vedem la Tura de vis, o să fie o alergare de poveste!

Pentru cele mai noi informații, urmărește pagina de Facebook 321sport.

SPONSORI

Mulțumim tuturor celor care susțin acest proiect și ne ajută să ducem mai departe povestea alergării urbane!

Cabinele de duș de la finalul evenimentului vor fi puse la dispoziție de NIVEA MEN. La Tura de vis din 2017 am simțit atât de mult nevoia unui duș după o noapte întreagă de aventură, încât probabil am fi plătit oricât pentru a ne răcori după o asemenea provocare. Acum vom avea dușul nostru!!! 🙂 Gama NIVEA MEN Deep va fi acolo pentru a ne ajuta să ne revenim după distanța alergată.

Nokia Mobile este alături de noi și împreună vom crea amintiri foto și video de la acest eveniment alături de Nokia 8 Sirocco, telefonul care ne spune că o viață normală merită un telefon extraordinar. Vom folosi device-urile Nokia pentru tot ce înseamnă partea digitală a evenimentului: muzică, poze, live tracking.

Secom România prin produsul Alive!™ vor pregăti partea de energizare a evenimentului, asigurându-se că vom avea tot aportul de vitamine pentru a duce la bun sfârșit o astfel de provocare! Și chiar nu va fi o misiune ușoară 🙂

Garmin vor fi alături de noi într-o parte esențială a experienției: vom face live tracking cu ajutorul ceasului Fenix 5, iar toți alergătorii care își vor dori să se alăture pe traseu vor putea afla în orice moment unde ne aflăm.

Pentru nostalgici… iată experiența din 2017 🙂

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu