Bucharest is On! Vino să testezi pantofii On și ceasurile Garmin

Pe 6 iunie mergem să testăm tehnologia CloudTec® a pantofilor On, dar și precizia ceasurilor Garmin la magazinul Stonefeet.

La eveniment vom putea testa pantofii de alergare On, modelele Cloud X și Cloudflow, atât în varianta de damă, cât și cea pentru bărbați. Numere disponibile sunt: pentru femei 36-40 și pentru bărbați 41-45.

Vor fi 20 de perechi disponibile, iar rezervarea lor se va face la fața locului pe principiul primul venit, primul servit. Alergătorii trebuie să prezinte un act de identitate în momentul în care vor primi pantofii.

În cadrul evenimentului vor putea fi testate și următoarele modele de ceasuri Garmin: Forerunner 735XT, Forerunner 935, Fenix 5 și Fenix 5S.

Alergarea va avea aproximativ 6 kilometri și se va desfășura în grup. Viteza de deplasare va fi setată de cel mai lent alergător. La final rămânem la magazinul Stonefeet pentru a povesti despre experiența de running.

Iar dacă numărul participanților va fi mai mare de 20, se vor organiza mai multe alergări mai scurte pentru ca toți participanții să poată testa pantofii On și ceasurile Garmin.

Antrenorul și prezentatorul evenimentului este Radu Restivan (321sport).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu