Poveștile 321sport prind viață cu telefonul Nokia 8 Sirocco

Lumea alergării este plină de povești la fiecare pas: orice om care își depășeste limitele este o dovadă continuă de ambiție și oricare poză făcută în timpul unui antrenament ascunde o întreagă istorie. Universul 321sport este unul foarte vizual, iar mulți dintre cei care s-au alăturat comunității ne-au spus că au venit datorită stării de bine pe care am transmis-o prin pozele și filmele pe care le-am făcut de-a lungul timpului.

Suntem mândri și fericiți să anunțăm că ne-am unit forțele cu Nokia | HMD Global, iar tot contentul creat de 321sport va fi realizat cu Nokia 8 Sirocco, un telefon pe care ne putem baza oricând. În lumea sportului, cerințele sunt foarte mari: telefonul trebuie să fie extrem de solid și rezistent pentru că este tot timpul expus la șocuri mecanice, să aibă o putere mare de procesare pentru activitățile sportive (să ruleze muzică, să track-uiască antrenamentele, să facă poze sau filme) și, extrem de important, să aibă o baterie solidă care să țină zeci de kilometri (așa cum noi, alergătorii, măsurăm durata de viață a bateriei).

Fie că vorbim de alergare urbană sau cele mai nebune ultramaratoane montane, de documentarul Discover the World through its Marathons sau de toate proiectele sportive și educaționale 321sport, Nokia 8 Sirocco va fi alături de noi pentru a transforma fiecare emoție într-o poveste pe care o vom împărtăși cu toată lumea.

Însă cel mai mare proiect pe care îl vom realiza împreună este un serial despre experiența #dela1la21, în care urmărim povestea a doi oameni care se apucă de alergare și căutăm să inspirăm oamenii să îmbrățișeze alergarea ca stil de viață. Mai multe detalii sunt disponibile pe landing page-ul sezonului 8 #dela1la21 powered by Nokia Mobile.

Împreună vom scrie o poveste care va trece testul timpului, despre prietenie și momente incredibile în sport. Vom arăta că este important să ne putem baza pe parteneri de încredere: fie că sunt oamenii din jurul nostru, fie că sunt device-urile de care avem nevoie zi de zi.

Mai jos sunt câteva fotografii cu telefonul în mai multe ipostaze, apoi am făcut trimitere către câteva dintre cele mai bune poze pe care le-am realizat împreună până acum 🙂

Beauty and the beast: Nokia 8 Sirocco și urcarea criminală dinspre Peștera spre Vârful Omu

Povestea Carpaților spusă prin fotografiile realizate cu Nokia 8 Sirocco

Urcarea spre Vârful Omu este o poveste în sine, iar noi am imortalizat-o prin lentila ZEISS a telefonului Nokia 8 Sirocco

La Helsinki Marathon am folosit telefonul Nokia 8 Sirocco pentru a filma documentarul Discover the World through its Marathons

Imediat după terminarea Maratonului de la Helsinki am făcut o fotografie în care se reflecta nocturna stadionului de fotbal din oraș pe spatele de sticlă al telefonului.


Nokia 8 Sirocco oferă experiența celui mai bun Android, cu cele mai recente inovații de la Google.  Actualizările regulate de securitate și upgrade-ul gratuit al SO timp de doi ani înseamnă că noul Nokia 8 Sirocco cu Android One va fi perfect sigur.

Camera panoramică de 12 MP, cu lentilă ZEISS și zoom optic 2x, îți asigură amintiri clare, chiar și din zilele neclare ale weekendurilor, dar și detaliile gastronomice ale preparatelor de ieri. Cu noul mod Pro al camerei foto, poți controla perfect fiecare imagine, ajustând manual balansul de alb, focalizarea, sensibilitatea (ISO), timpul de expunere și compensarea expunerii. Realizează reglaje complexe fără bătaie de cap și vezi rezultatele în timp real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu