Run. Test. Play. Hai la primul eveniment de test al pantofilor On!

Pe 14 mai invităm pasionații de alergare să testeze pantofii On, care din primăvara anului acesta sunt disponibili în magazinele din România.
Povestea On Running a luat naștere în ianuarie 2010, atunci când o echipă formată din sportivi și ingineri a creat un pantof care își propunea ca talpa să aibă un dublu rol: să amortizeze aterizarea alergătorului și să sporească propulsia la desprinderea de la sol. Astfel a luat naștere tehnologia CloudTec®, care avea să devină definitorie pentru brandul elvețian prin expresia “Run On Clouds” (“Aleargă Pe Nori”). Mai multe despre istoria brandului puteți citi pe site-ul oficial.
 
La eveniment vor putea fi testate modelele Cloud X și Cloudflow în versiunile de damă și de bărbat.
Numere disponibile: 36-40 pentru femei și 41-45 pentru bărbați.
Vor fi 20 de perechi disponibile, iar rezervarea lor se va face la fața locului pe principiul primul venit, primul servit. Alergătorii trebuie să prezinte un act de identitate în momentul în care vor primi pantofii.

Alergarea va avea aproximativ 5 kilometri și se va desfășura în grup. Viteza de deplasare va fi setată de cel mai lent alergător. La final rămânem la The Urbanist pentru a povesti despre experiența de running alături de comunitatea de sportivi.
 
Dacă numărul participanților va fi mai mare de 20 vom organiza mai multe alergări mai scurte pentru ca toți participanții să poată testa pantofii On.
Antrenor și prezentator al evenimentului: Radu Restivan, 321sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu