#dela1la21: Alexandra și Liviu și drumul lor către primul semimaraton!

În luna aprilie anunțam că suntem în căutarea unor oameni pe care să îi pregătim pentru primul semimaraton, iar pe doi dintre aceștia să îi filmăm în această experiență. Am primit o mulțime de mailuri și deja i-am cunoscut pe cei care s-au alăturat echipei 321sport în sezonul 8 #dela1la21!

Primele două antrenamente au avut loc pe 24 aprilie și 1 mai, două zile în care oamenii ar fi putut foarte ușor să spună “pas” la alergat. Dacă pe 24 aprilie a plouat cu bulbuci și a fost frig, pe 1 mai a fost o zi numai bună de ieșit cu prietenii la o bere și la o hamsie (da, o să vedeți în video că a fost plin Herestrăul de o groază de tentații!). Dar în loc să își găsească scuze, bobocii noștri au venit la antrenament și au făcut primii lor pași spre o viață sportivă.

Alexandra și pe Liviu sunt doi dintre cei care s-au apucat de alergat alături de noi, în sezonul 8 #dela1la21. Pe ei îi vom urmări pe parcursul celor șase luni de antrenamentele. Le vom afla povestea, vom vedea cum se adaptează de la o viață normală, pe alocuri sedentară, de persoane care lucrează la program, la una activă, de indivizi care își strecoară câteva ore de sport în programul super aglomerat.

Vrem să vedem atât momentele plăcute, de bucurie care apar la antrenamente, dar și fricile, problemele și perioadele dificile prin care trec pentru a vă arăta și vouă că, deși nu-i un proces ușor, merită fiecare picătură de transpirație și timp investit.

Așadar, hai să-i cunoaștem împreună pe Alexandra și pe Liviu:

Vom filma întreaga experiență a unui sezon #dela1la21 cu ajutorul lentilei ZEISS a telefonului Nokia 8 Sirocco și îți vom prezenta parcursul Alexandrei și al lui Liviu de la primii lor kilometri în alergare, până la terminarea primului semimaraton.

Mai jos este colegul nostru, Dan, în acțiune, în timp ce îi filmează cu telefonul pe noii veniți la cel de-al doilea antrenament.

Viata e super zambitoare cu boboceii #dela1la21! 😍

Poate sa fie oricat de innorat, atmosfera de la antrenamentele…

Posted by 321sport on Tuesday, May 8, 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu