Știri despre alergare – 24 aprilie 2018

321sport prezintă în fiecare marți cele mai importante știri legate despre alergare: tehnologii, lansări, competiții și alte evenimente importante.

  • Astăzi, pe 24 aprilie, dăm startul sezonului 8 #dela1la21, moment în care așteptăm o nouă generație de persoane care vor să învețe cum se poate trece de la 1 kilometru la 21 de kilometri alergați. Detalii aici.
  • Un alergător din Ashwaubenon plănuiește să doboare un nou record mondial: vrea să alerge un maraton în timp ce care în spate un rucsac de aproximativ 45 de kilograme. El face parte din Garda Națională și este co-fondatorul unei organizații care strânge fonduri pentru veterani și atrage atenția asupra sănătății mintale și a sinuciderii în cazul acestor persoane. În cursul maratonului Cellcom el își propune să strângă suma de 10.000 de dolari.
  • Rob Pope, un bărbat de 39 de ani din Liverpool, Anglia, a alergat Maratonul Londrei, stabilind un record mondial Guinness pentru cel mai rapid maratonist care aleargă în costumul unui personaj de film.
  • Katherine Beiers, în vârstă de 85 de ani, a atras atenția internauților atunci când Runner’s World a publicat o fotografie cu ea alergând prin ploaie, cu un sac de gunoi pe ea, la Maratonul din Boston. Povestea ei poate fi citită aici.
  • Aidan Puffer, un puști de 13 ani din Manchester, Connecticut, a terminat cursa de 5K din Boston în 15:47, depășindu-și propriul record mondial pentru categoria 13 ani – distanță. Povestea lui poate fi citită aici.
  • Prezentatoarea BBC News, Sophie Raworth, a înfruntat căldura neobișnuită a celei mai dificile cursă: Marathon des Sables (MDS). Ultra-maratonul are o distanță de aproximativ 240 de kilometri, iar traseul este organizat în deșertul Sahara. Aici puteți vedea impresiile ei și câteva fotografii de pe traseu.

Dacă reprezentați o competiție, un brand sau o entitate sportivă legată de alergare, vă rugăm să ne trimiteți informații la adresa stiri@321sport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu