Curaj! Te așteptăm la sezonul 8 #dela1la21 powered by Nokia Mobile

La începutul lui 2015 ne-am întrebat cum ar fi să încercăm să convingem oamenii să alerge. Așa a apărut #dela1la21, programul prin care convingem pe oricine să se apuce de sport, să îl facă corect și să se bucure de mișcare. Atunci începea sezonul 1 #dela1la21. Până acum am scris o mulțime de povești alături de o comunitate care a crescut cum nu ne-am fi imaginat niciodată.

Acum, pe 24 aprilie, dăm startul sezonului 8, moment în care așteptăm o nouă generație de persoane care vor să învețe cum se poate trece de la 1 kilometru la 21 de kilometri alergați.

Programul nostru se va desfășura pe o perioadă de aproximativ șase luni și este dedicat tuturor celor care își doresc să își schimbe viața prin intermediul sportului. Ce oferim noi? Antrenamente, sfaturi, încurajări, dar și o comunitate de alergatori pe care te poți baza oricând!

#dela1la21 este un program la care poate participa oricine, gratuit, în schimb va trebui să ofere la schimb voință și perseverență. Antrenamentele au loc în fiecare marți, de la ora 19:30, în Parcul Herăstrău (București).

Ce mai trebuie să știi? Noi nu lăsăm niciodată pe nimeni în urmă! Indiferent dacă ai mai alergat vreodată, sau va fi prima ta încercare, noi suntem alături de tine. Avem muzică, voie bună, iar antrenamentele cresc gradual distanța.

Experiența acestui sezon #dela1la21 va fi filmată și se va concretiza într-o mini-serie video care va arăta cât de frumoasă, palpitantă și de bifat pe “lista de lucruri de făcut într-o viață” este alergarea cu 321sport. Întregul documentar va fi filmat cu ajutorul smartphone-ului Nokia 8 Sirocco, prin lentila ZEISS.

Toată lumea este invitată să participe, iar pentru filmare suntem în căutarea a doi oameni pe care să-i surprindem pe tot parcursul evoluției, care să povestească pas cu pas experiența unui sezon #dela1la21. Pentru pariciparea la documentar va trebui sa ne trimiți un mail la adresa start[@]321sport[.]ro, până pe data de 21 aprilie, în care să ne povestești care este motivația ta de a alerga primul semimaraton.

Vă așteptăm pe toți marți, 24 aprilie, în fața statuii lui Charles de Gaulle din Parcul Herăstrău. Suntem nerăbdători să dăm startul sezonului 8 #dela1la21 powered by Nokia Mobile!

1 comentariu. Leave new

 • Tolea valentin
  aprilie 19, 2018 10:03 PM

  Hei …Salut
  Sunt Valentin , am 38 de ani , sunt cam sedentar …si am 128 kg …
  Mie imi place sa spun ca am 40 kg …pt ca atat mi am propus sa dau jos .
  Astept sa va vad si sa va cunosc
  Pana atunci va pup si vadoresc

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu