Ştiri despre alergare – 20 martie 2018

321sport prezintă în fiecare marți cele mai importante știri legate despre alergare: tehnologii, lansări, competiții și alte evenimente importante.

  • Din motive de siguranţă, antrenamentul #dela1la21 de marţi, 20 martie 2018, a fost anulat. Pentru că sănătatea alergătorilor este cea mai importantă pentru noi, am hotărât că starea meteo nu este favorabilă pentru a desfăşura alergarea.
  • În cadrul competiţiei de alergare montană “Carrera Alto Sil”, ajunsă la cea de-a zecea ediţie, Denisa Dragomir, Ingrid Mutter şi Gyorgy Szabolcs au acumulat trei victorii. Detalii suplimentare pe site-ul Federaţiei Române de Atletism.
  • După ce evenimentul oficial de alergare s-a anulat din cauza condiţiilor meteorologice, 100 de alergători din Reading şi-au ţinut propria cursă. Denumită “Unofficial Reading Half”, cursa neoficială a fost continuată după ce alergătorii au fost încurajaţi de un cont de Twitter. Detalii aici.
  • Celor care nu ascultă sfaturile de a desfăşura alergarea indoor, în condiţii de siguranţă, pe perioada rece, le oferim o listă de sfaturi pentru cum să faci faţă alergărilor pe ger.
  • Calum Neff, un alergător care în 2016 a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai rapid maraton şi semimaraton în timp ce împingea un cărucior, a revenit în lumea alergării după o accidentare. Într-o dimineaţă întunecată, în timp ce alerga, a fost lovit de maşină, iar acum, patru luni mai târziu şi după vindecarea unei fracturi la picior, aleargă în competiţia The Woodlands Marathon. Povestea lui poate fi citită aici.
  • Pentru că a venit din nou vremea rea, iar antrenamentul de marţi este anulat, ne uităm cu drag la primele fotografii de la Primăvara Alergătoarelor, acolo unde ne-am bucurat de o super zi cu soare.

Dacă reprezentați o competiție, un brand sau o entitate sportivă legată de alergare, vă rugăm să ne trimiteți informații la adresa stiri@321sport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu