Știri despre alergare – 13 martie 2018

321sport prezintă în fiecare marți cele mai importante știri legate despre alergare: tehnologii, lansări, competiții și alte evenimente importante.

  • Duminică, 11 martie, am organizat Primăvara Alergătoarelor, eveniment prin intermediul căruia am celebrat alergătoarele fantastice care ne înconjoară și care ne fac antrenamentele mult mai frumoase! Am ieșit din casă și am alergat pe marile bulevarde bucureștene, bucurându-ne de o super vreme! La final am primit flori din partea Nokia Mobile, am făcut fotografii și am băut super cocktail-uri la The Urbanist. Urmează să publicăm o galerie foto cât mai curând, așa că stați cu ochii pe noi!
  • Dacă în urmă cu două săptămâni anunțam lansarea igli în România, acum putem să vă spunem cum se realizează talonetele personalizate, la ce folosesc și cum se corectează postura și diferite afecțiuni ortopedice cu ajutorul lor.
  • Pe 25 martie are loc cea de-a doua ediție SportGuru Timișoara 21k în orașul de pe râul Bega. Evenimentul este împărțit în patru categorii: semimaraton, cros 10 km, cursa populară 3km și o cursă dedicată copiilor cu vârsta între 6-12 ani. Înscrierile online sunt deschise până pe 19 martie 2018. Mai multe detalii aici.
  • Copiii și adolescenții sunt încurajați să participe la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurări Bucharest 10k&Family Run. Evenimentul are loc pe 1 aprilie și este cel care deschide  sezonul evenimentelor de alergare organizate de Bucharest RUNNING CLUB.
  • Alergătorul român de rezistență, Tibi Ușeriu, a fost lider în cursul zilei de 12 martie la 6633 Arctic Ultra, unul dintre cele mai dure ultramaratone din lume. Cursa are loc în condiții extrem de dure, la temperaturi cuprinse între -50 și -30 grade Celsius. Pe parcursul celor nouă ediții ale cursei, doar 32 de participanți au ajuns la linia de sosire. După ce în 2016 și în 2017 a fost câștigătorul aceastei competiții, anul acesta este singurul român care a mai rămâs în cursă, asta după ce Avram Iancu, Polgar Levente și Florentina Iofcea au fost nevoiți să renunțe. Detalii aici.
  • Acum că a ajuns Spotify și România, trebuie să vorbim despre o colaborare în urmă căreia a rezultat o serie de playlist-uri personalizate pentru alergători. Compania de asigurări de viață John Hancock își extinde sponsorizarea de la Boston Marathon prin colaborarea cu Spotify pentru a crea atât playlisturi personalizate, cât și pentru a oferi sfaturi motivaționale din partea echipei John Hancock Elite Athlete Team. Playlistul Run Elite le permite alergătorilor să stabilească ritmul și durata antrenamentului lor și să acceseze melodii care să se potrivească stilului lor. Detalii aici.

Dacă reprezentați o competiție, un brand sau o entitate sportivă legată de alergare, vă rugăm să ne trimiteți informații la adresa stiri@321sport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu