Știri despre alergare – 27 februarie 2018

321sport prezintă în fiecare marți cele mai importante știri legate despre alergare: tehnologii, lansări, competiții și alte evenimente importante.

  • Pe 1 martie se lansează la Bucureşti o pereche de talonete pe bază de carbon, unice în România. Dacă ajungi la Novak Healthcare Concept (Şoseaua Ştefan cel Mare nr. 15) în ziua lansării, în întervalul orar 10-14, vei avea parte de o consultaţie gratuită pe bază de amprentare plantară computerizată şi vei beneficia de 50% reducere la achiziţionarea unor talonete personalizate. Detalii suplimentare aici.
  • În perioada 1-4 martie 2018, vor avea loc Campionatele Mondiale de atletism indoor de la Birmingham (Marea Britanie), acolo unde România va fi reprezentată de Claudia Bobocea (1.500 m şi 3.000 m), Alina Rotaru (lungime), Anamaria Nesteriuc (60 m garduri) şi Andreea Panţuroiu (triplusalt). Mai multe detalii pe site-ul FRA.
  • Sezonul 7 al programului #dela1la21, început pe 3 octombrie 2017, se apropie de final! Examenul, care constă în alergarea a 21 de kilometri, se va da pe 22 aprilie 2018 în cadrul Semimaratonului de la Iaşi.
  • Dacă eşti curios să vezi cum arată lista completă a deținătorilor de recorduri mondiale și a alergătorilor de top de maraton, poţi să arunci o privire aici.
  • Pentru amatorii de sporturi extreme, să ştiţi că încă vă mai puteţi înscrie la Himalayan Rush 2018 Thriatlon. Organizată pe 31 martie 2018 la Lacul Begnas, Lekhnath, Nepal, competiţia este una care îi provoacă pe “adevăraţii atleţi”. Detalii suplimentare pot fi găsite pe site-ul oficial, sau aici.
  • Pentru al treisprezecelea an la rând, Adidas lansează o colecţie sport în colaborare cu Stella McCartney. Dacă în sezonul trecut, designerul britanic a introdus pentru prima dată poliesterul 100% reciclat (până atunci ea putea folosi un procent mai mic în amestecul de ţesături), în primăvara lui 2018 ea vine cu o colecţie care are cel mai mic impact asupra mediului de până acum. Despre colecţia pentru alergătoare, dar şi despre produsele dedicate sesiunilor de yoga sau fitness poţi citi aici.
  • BONUS: Pentru pasionaţii de seriale, să ştiţi că starul “Outlander”, Caitriona Balfe, se pregăteşte pentru primul ei marathon! Ea va alerga la Maratonul de la Londra, desfăşurat pe 23 Aprilie 2018, alături de sora ei şi astfel îşi propune să strângă bani pentru organizaţia World Cancer Child. Un video drăguţ de la antrenamentul Caitrionei, dar şi alte detalii, pot fi găsite aici.

Dacă reprezentați o competiție, un brand sau o entitate sportivă legată de alergare, vă rugăm să ne trimiteți informații la adresa stiri@321sport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu