Hai cu noi la finalul sezonului 7 #dela1la21: alergăm la Semimaratonul Iași!

Sezonul 7 al programului #dela1la21 se apropie de final, iar noi suntem gata să dăm testul cel mare! Am început pe 3 octombrie 2017, iar pe 22 aprilie 2018 vom avea o nouă generație de oameni care termină primul lor semimaraton 🙂

Primele 5 sezoane le-am terminat la evenimentele Bucharest Half Marathon și la Bucharest Marathon, sezonul 6 l-am terminat la Maratonul de la Chișinău, iar pentru prima dată în istoria #dela1la21 mergem la… Semimaratonul de la Iaşi! 😀

Dacă am început de la zero alături de noii veniţi, iar săptămână de săptămână ne-am antrenat conştiincios, acum vom arăta că putem alerga toţi cei 21 de kilometri. Şi o putem face cu zâmbetul pe buze şi distrându-ne pe tot parcursul cursei!

Toţi care ni s-au alăturat şi-au dorit să introducă sportul în viaţa lor, iar noi le-am fost alături atât cu sfaturi, cât şi cu antrenamente complete: alergarea propriu-zisă – antrenamente desfășurate offline, cel puțin o dată pe săptămână (în fiecare marți seară, de la 19:30, în Herăstrău, Bucureşti), dar și exerciții cu greutatea corpului și, la final, stretching.

Şi pentru că ştim cât de greu este să te apuci de sport, am încercat să nu lăsăm pe nimeni să alerge singur. Nici la antrenamentele pe care le organizăm, și nici la concursuri, unde vom trece împreună linia de finish.

Iată cum a arătat finalul Sezonul 5 #dela1la21

Mai jos poţi vedea cum a arătat finalul sezonului 5 pentru 321sport, atunci când zeci de alergători amatori au terminat primul lor semimaraton. Nu a fost doar o cursă, ci o sarbătoare a sportului: am cântat și am dansat pe toată distanța semimaratonului, aşa cum ne propunem să o facem şi pe 22 aprilie, la Iaşi!

Aşa că, la cea de-a şaptea ediţie #dela1la21, suntem pregătiţi să alergăm tot împreună şi să ne bucurăm de atmosfera oferită de semimaratonul de la Iaşi. O să avem muzică şi bună-dispoziţie pe tot parcursul traseului, aşa că abia aşteptăm să alergăm împreună!

Semimaratonul Iaşi // Foto: Andrei Cucu

Traseul pe care vom alerga are aproximativ 10,5 kilometri şi va fi parcurs de două ori în cadrul probei de semimaraton. Pe parcursul alergării vom putea vedea puncte cheie ale oaşului:  Palatul Culturii, Piaţa Sfânta Vineri, Biserica Barnovschi, Mânăstirea Golia, Muzeul de Istorie Naturală, Parcul Junimea, Parcul Teatrului Naţional şi multe altele.

Dacă te-am convins şi pe tine că suntem o gaşcă de treabă şi vrei să ni te alături, să alergi împreună cu noi, trimite-ne un mail la start[@]321sport[.]ro. Promitem să începem împreună o călătorie de neuitat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu