Alergarea 321sport de pe 27 februarie se anulează. Nu alergați afară zilele acestea!

Antrenamentul #dela1la21 (sezonul 7, episodul 22) de pe 27 februarie 2018 se anulează deoarece Administrația Națională de Meteorologie a transmis o avertizare de cod portocaliu în această perioadă în București și în mai multe județe din țară. Temperaturile minime vor atinge chiar și -22 grade Celsius, iar vântul va avea intesificări susținute, cu rafale de 55-65 km/h. Ultimele informații despre avertizările meteorologice le puteți verifica pe site-ul ANM.

Chiar dacă întotdeauna am spus că antrenamentele de marți se țin indiferent de vreme, excepție fac situațiile în care sănătatea participanților poate fi pusă în pericol. Scopul antrenamentelor 321sport este ca toți alergătorii să termine activitatea sportivă în siguranță.

Interval de valabilitate: 26 februarie, ora 03 – 01 martie, ora 10
Fenomene vizate: temperaturi foarte scăzute, atât noaptea, cât și ziua;
Zone afectate: Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia și Dobrogea;

În Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia și Dobrogea valul de frig se va intensifica, gerul va fi persistent chiar și pe parcursul zilelor, când valorile termice vor fi comparabile cu recordurile înregistrate în această perioadă.
Temperaturile maxime vor fi frecvent între -12 și -8 grade, cele minime se vor încadra în general între -22 și -12 grade, iar rafalele vântului vor accentua senzația de frig.

Interval de valabilitate: 26 februarie, ora 10 – 27 februarie, ora 14
Fenomene și zone vizate: intensificări susținute ale vântului, temporar ninsori puternic viscolite și vizibilitate scăzută în Municipiul București și în județele Giurgiu, Ilfov, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța și Tulcea;

În intervalul menționat, în Municipiul București și în județele Giurgiu, Ilfov, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța și Tulcea, vântul va avea intensificări susținute, cu rafale de 55…65 km/h, local peste 70 km/h și vor fi perioade de timp cu ninsoare puternic viscolită, determinând scăderea vizibilității sub 50 m.

Facem un apel către toți alergătorii din România: nu vă aventurați să faceți sport atunci când temperaturile sunt atât de scăzute, vă puneți în pericol sănătatea! Înainte de a ieși la antrenament în aer liber, deschideți pagina ANM și verificați dacă în zona în care vă aflați sunt emise avertizări specifice.

În 2017 am filmat un video despre antrenamentele pe timp de iarnă, este un moment bun să-l revedeți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu