Aleargă bine, dar s-o vedeți cum gătește: Adriana Anchidin și Magimix Le Micro

Pe 13 ianuarie am organizat prima ediție “Alergători în bucătărie” – ep.1: Fundamentele gătitului sănătos, un atelier culinar interactiv dedicat – așa cum îi spune și numele – alergătorilor!

În cadrul evenimentului am folosit roboții de bucătărie și blenderul Magimix, iar unul dintre participanți a câștigat un aparat cu care să-și îmbunatățească performanțe în bucătărie: un chopper multifuncțional Magimix Le Micro.

Mai jos puteți vedea câteva impresii de la Adriana, câștigătoarea premiului, cât și fotografii cu produsele în acțiune. La finalul articolului veți găsi câteva informații interesante despre brandului Magimix: știați că ei au inventat robotul de bucătărie? 🙂

“Având în vedere că mi-am propus obiectivul de a avea o dietă sănătoasă, care să susțină un stil de viață activ, pot spune ca Magimix Le Micro a venit la momentul oportun! Este un produs ușor de folosit care ajută la prepararea unor gustări delicioase în timp record. Îl recomand, cu drag, celor care caută un ajutor de nădejde în bucatarie”, ne-a povestit Adriana Anchidin, câștigătoarea marelui premiu (fotografia care ilustrează articolul).

Ce vă putem spune noi despre Adriana este că s-a apucat relativ recent de sport, însă de atunci a făcut progrese fantastice atât din punct de vedere sportiv, cât și în ceea ce privește stilul de viață. Ne bucurăm că a ales să învețe să gătească sănătos, iar acest lucru o va ajuta, cu siguranță, în toate activitățile sportive pe care le va face alături de echipa 321sport. Vorba aceea: aleargă bine, dar s-o vedeți cum gătește!

Bucătarul Viorel Copolovici ne-a explicat cum putem folosi blenderul Magimix pentru a obține cele mai bune rezultate

“Avem în față Mercedesul roboților de bucătărie”, ne-a povestit Viorel Copolovici.

Chopperul multifuncțional Le Micro își aștepta viitorul partener de cursă lungă 🙂

Avem avocado și un blender, ce facem? Ciocolată vegană! 😀

Magimix Le Micro

Magimix Le Micro

Vă prezentăm povestea brandului Magimix:

Acum mai bine de 40 de ani în Franța, în renumita zonă gastronomică a Burgundiei (Burgogne), Magimix inventa robotul multifuncțional de bucătărie. De atunci, Magimix a produs aproape 10 milioane de roboți de bucătărie. În 1975, The New York Times a numit Magimix „Revoluția Franceză a secolului XX”, iar astăzi Magimix ocupă cu mândrie cele mai importante locuri in bucătăriile din intreaga lume.

Produsele Magimix sunt proiectate și construite pentru a face viața mai ușoară tuturor clienților săi, fie ca sunt Chef renumiți sau doar gastronomi pasionați. Fabricați în întregime în Franța, roboții de bucătărie Magimix au un motor profesional, care funcționează pe bază de inducție, și care are asigurată o garanție de funcționare de 20 de ani. Ei rad, feliază, mărunțesc, storc orice fruct sau legumă, toacă carnea, bat albușurile de ou spumă, frământă aluatul, prepară piureuri și creme, toate în doar 3 vase care funcționează inovativ, unul în altul, economisind astfel spațiul de utilizare.

Storcătoarele de fructe și legume sunt de asemenea fabricate în întregime în Franța și sunt dotate cu motoare profesionale cu 20 de ani garanție. Grație accesoriului special SmoothieMix, puteți prepara Smoothie-uri sănătoase și delicioase, fără sâmburi, pentru copii, dar și pentru cei mari. Prăjitorul de pâine Vision, de la Magimix, primul prăjitor transparent din lume, vă ajută să prăjiți pâine exact pe gustul fiecărui membru al familiei, grație pereților dubli transparenți din sticlă.

Inovațiile Magimix își au originea în domeniul produselor profesionale și de aceea calitatea produselor este renumită în întreaga lume. Magimix – Built Better To Last Longer.

Întreaga gamă de produse este importată și distribuită de către firma Brands World Distribution, partenerul autorizat al Magimix pentru România: www.brandmix.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu