Micro efort, maxi rezultate! Învățăm să gătim eficient la “Alergători în bucătărie”

Știați că cercetătorii sportivi au creat o chestiune numită “triada de aur” pentru a exemplifica metoda corectă pentru abordarea vieții sportive?

Triada de aur în ciclul de antrenament este compusă din:

  1. Somn / odihnă
  2. Antrenament și recuperare
  3. Alimentație / nutriție

Uneori tindem să credem că antrenamentele sunt cele care vor scoate ce-i mai bun din noi. Este adevărat acest lucru, însă rezultatele notabile vor apărea doar în cazul în care punctele 1 și 3 de mai sus vor fi tratate cu seriozitate. Același lucru se aplică și pentru longevitatea în sport.

Vi s-a întâmplat vreodată să mergeți la antrenament după o zi extrem de grea la muncă sau după o noapte pierdută? Dar să participați la o competiție de alergare fără să fi mâncat *bine înainte?
(*prin bine definim calitatea alimentației, nu cantitatea acesteia) 

Concluzia este una destul de simplă: putem face cele mai bune antrenamente din lume, dacă ignorăm odihna și alimentația, tot efortul este degeaba.

Cu seria de evenimente “Alergători în bucătărie” by 321sport Running Culture ne propunem să atingem punctul 3 din “Triada de aur” – alimentația / nutriția. Știm că internetul este plin de sfaturi, însă majoritatea sunt greu de aplicat în viața reală. Așa că am creat un concept de cooking care să fie ușor de învățat, benefic pentru viața sportivă și care să poată fi folosit în viața de zi cu zi.

De ce punem accentul pe “lucruri pe care le puteți folosi în fiecare zi”? Pentru că vrem să oferim soluții care sunt la îndemâna oricui. Sună bine rețetele cu ingrediente subtropicale culese doar două zile pe an, însă știm că multe dintre acestea sunt imposibil de găsit în comerț. “Alergători în bucătărie” prezintă opțiuni culinare cu ingrediente care se găsesc ușor în comerț, iar prepararea mâncării o poate face absolut oricine.

Ne dorim să priviți participarea la “Alergători în bucătărie” ca o investiție în viața voastră sportivă. O pereche de pantofi vă ajută timp de câteva sute de kilometri, pe când o gestiune mai bună a resurselor vă ajută pentru următorii zeci de ani. Vor fi câteva zile de workshop în 2018: așadar micro efort pentru maxi rezultate 🙂

Pentru că ne dorim să vă impulsionăm la început de an, vă oferim o reducere de 10% la cursul “Fundamentele gătitului sănătos” organizat pe 13 ianuarie 2018 de 321sport alături de bucătarul Viorel Copolovici și dr. Oana Dumitrache, medic specialist nutriție, diabet și boli zaharate. Așadar vă puteți înscrie la prețul special de 225 lei (redus de la 250 lei) urmând instrucțiunile de aici sau trimițându-ne un mail la adresa start@321sport.ro.

Mai multe detalii despre mâncarea pe care o va găti fiecare participant, dar și numărul de locuri disponibile puteți găsi aici.

Alergători în bucătărie este un concept încurajat de Lidl (susținător principal), MagimixNokiaUNIQA Asigurări (susținători) și Fitness Scandinavia (partener educațional).

Poster “Alergatori in bucatarie” / creatie: Dan Dumitriu, 321sport Communications

 

Dacă tot suntem la capitolul micro și maxi, avem o surpriză din partea Magimix România: unul dintre participanții de la atelierul culinar de pe 13 ianuarie va câștiga un Magimix Le Micro (Chopper Multifuncțional), o unealtă extrem de utilă în orice bucătărie. Chiar dacă la prima vedere este un aparat mic, rezultatele sunt fantastice: toacă, amestecă, mixează și omogenizează (emulsionează) neobosit.

Magimix Le Micro

Magimix Le Micro

Noi am folosit Le Blender Magimix pentru a face smoothie-uri la antrenamentele 321sport și vă putem spune că ne-am îndrăgostit de aparatele Magimix din primul moment în care le-am folosit. Versus tot ce folosisem înainte, ne-am dat seama că un astfel de aparat este la ani lumină versus blenderele clasice din comerț care nu-și fac treaba bine, se strică repede și au un aspect plasticos. Pe scurt, orice unealtă Magimix pusă în bucătărie este ca o mașină serioasă pusă în garaj 🙂

Vă prezentăm povestea brandului Magimix:

Acum mai bine de 40 de ani în Franța, în renumita zonă gastronomică a Burgundiei (Burgogne), Magimix inventa robotul multifuncțional de bucătărie. De atunci, Magimix a produs aproape 10 milioane de roboți de bucătărie. În 1975, The New York Times a numit Magimix „Revoluția Franceză a secolului XX”, iar astăzi Magimix ocupă cu mândrie cele mai importante locuri in bucătăriile din intreaga lume.

Produsele Magimix sunt proiectate și construite pentru a face viața mai ușoară tuturor clienților săi, fie ca sunt Chef renumiți sau doar gastronomi pasionați. Fabricați în întregime în Franța, roboții de bucătărie Magimix au un motor profesional, care funcționează pe bază de inducție, și care are asigurată o garanție de funcționare de 20 de ani. Ei rad, feliază, mărunțesc, storc orice fruct sau legumă, toacă carnea, bat albușurile de ou spumă, frământă aluatul, prepară piureuri și creme, toate în doar 3 vase care funcționează inovativ, unul în altul, economisind astfel spațiul de utilizare.

Storcătoarele de fructe și legume sunt de asemenea fabricate în întregime în Franța și sunt dotate cu motoare profesionale cu 20 de ani garanție. Grație accesoriului special SmoothieMix, puteți prepara Smoothie-uri sănătoase și delicioase, fără sâmburi, pentru copii, dar și pentru cei mari. Prăjitorul de pâine Vision, de la Magimix, primul prăjitor transparent din lume, vă ajută să prăjiți pâine exact pe gustul fiecărui membru al familiei, grație pereților dubli transparenți din sticlă.

Inovațiile Magimix își au originea în domeniul produselor profesionale și de aceea calitatea produselor este renumită în întreaga lume. Magimix – Built Better To Last Longer.

Întreaga gamă de produse este importată și distribuită de către firma Brands World Distribution, partenerul autorizat al Magimix pentru România: www.brandmix.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu