Revelionul Alergătorilor 2017-2018: orașul ne-a aplaudat! (fotografii)

Pentru al doilea an consecutiv, pe 31 decembrie am organizat Revelionul Alergătorilor, o alergare de 10 kilometri prin centrul orașului în care ingredientele principale au fost: sportul, muzica și zâmbetele!

Este felul nostru de a sărbători un an în care am putut să facem sport și să participăm la competiții! Știm că mulți oameni își spun că “de la anul se apucă de sport”, așa că noi am ieșit în stradă ca să le arătăm că îi așteptăm în echipa 321sport în 2018 (psst, în fiecare marți seară ne vedem la 19:30 în Herăstrău, organizăm antrenamentele #dela1la21 dedicate începătorilor).

Știm că sportul nu e tocmai ușor (da, uneori transpirăm, alteori avem febră musculară), însă noi încercăm să combinăm sportul cu distracția și să facem niște antrenamente care nu doar ne obosesc, dar care ne și bucură 🙂

În ultima zi din 2017 am alergat prin tot orașul (Herăstău, Arcul de Triumf, Piața Victoriei, Academia Română, Piața Romană, Perla, Universitate, Centrul Vechi și Unirii. 10 kilometri care ne-au adus multe aplauze și claxoane de la toți cei care ne-au văzut. Suntem siguri că am reușit să convingem câțiva oameni să ni se alăture la sport!

Felicităm toți alergătorii pentru performanțele din 2017 și le urăm un an nou plin de bucurii și lipsit de accidentări. La mulți ani!

Revelionul Alergătorilor este un eveniment 321sport Running Culture. Mai jos găsiți câteva fotografii de pe traseu realizate cu Nokia 8, cât și explicații despre locurile în care am alergat 🙂

PS: Mulțumim prietenilor de la The Urbanist pentru ceaiul SUPER SUPER SUPER bun și pentru primirea călduroasă!

Am alergat pe Bd. Iancu de Hunedoara

Startul l-am dat din parcul Herastrău, acolo unde în fiecare marți seară organizăm antrenamentele 321sport

Ne-am oprit în fața Palatului CEC, una dintre cele mai frumoase clădiri din București

Piața Universității plină de alergători!

La Arcul de Triumf am avut un fotograf special: un domn polițist s-a asigurat că traversăm în siguranță dinspre parcul Herăstrău spre bd. Kiseleff, apoi ne-a făcut această poză. Doar cei prezenți la alergare știu cât de tare l-am aplaudat, a fost super simpatic!

Finishul alergării a fost în Centrul Vechi, la prietenii de la The Urbanist, the home of running pentru 321sport. Am băut un ceai cald super super bun! Mulțumim pentru primirea călduroasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu