Prindem viteză: cum sunt clasele de spinning powered by #adidasbodycare

Pe 16 noiembrie am dat startul unor clase de spinning (indoor cycling) powered by adidas Bodycare, care a lansat campania #YourTimeIsNow.

Aceste clase sunt felul nostru de a-i sărbători pe atleții de zi cu zi, oameni normali care refuză să spună “nu am chef” și se încăpățânează să-și depășească limitele. Îi cunoaștem foarte bine, pentru că îi vedem la antrenamentele nostre, știm cât de mult muncesc, iar rezultatele se văd în viețile tuturor!

Campania 321sport și adidas Bodycare se desfășoară la Exclusive Fitness și constă în 4 clase de spinning ținute de Radu, dar și o clasă de aerobic pe care o vor conduce amândoi antrenorii 321sport: Flavia și Radu.

Următoarele antrenamente 321sport & adidas se vor desfășura luni, 20 noiembrie, între orele 19 și 21 (două clase consecutive) și joi, 23 noiembrie, între orele 19 și 20 (o clasă). Vă așteptăm! Pentru rezervări puteți suna direct la Exclusive Fitness.

Vă așteptăm pentru niște antrenamente intense, care vă ajută să vă creșteți rezistența, să vă îmbunatățiți condiția fizică generală și, cel mai important, să fiți mai pregătiți pentru orice provocare!

Iată noua gamă de produse!

adidas lansează noul deodorant ADIPURE cu protecție 48h

Pregătește-te pentru o nouă generație de deodorante pentru performanță înaltă. adidas știe că tu ții la sănătatea și confortul pielii tale. Așa cum linia exclusivă de îmbrăcăminte a brandului, ADIPURE™, îți respectă mișcarea naturală a corpului, noua formulă a deodorantului ADIPURE îți respectă pielea, oferind în același timp eficacitate de durată.

Noua formulă îmbunătățită ADIPURE oferă protecție dovedită de 48h, grație tehnologiei patentate Cotton-Tech™ și a noii tehnologii de parfum.

Tehnologia îmbunătățită Cotton-Tech™ controlează bacteriile de la suprafața pielii, împiedicându-le să producă mirosuri neplăcute. Formula ADIPURE nu blochează porii, ci lasă pielea să respire natural, oferind totodată protecție optimă împotriva mirosurilor neplăcute. În plus, beneficiază de o tehnologie de eliberare a parfumului concepută pentru a-ți da un sentiment de prospețime de până la 48h.

Testat pe atleți, ADIPURE oferă confort instant, eficacitate și prospețime. Pentru o performanță înaltă, formula sa cu 0% săruri de aluminiu și fără alcool nu va afecta pH-ul pielii.

ADIPURE pentru bărbați are o aromă masculină, revigorantă, grație combinației de lămâie și iasomie pe o bază aromată și lemnoasă de mosc și chihlimbar. ADIPURE pentru femei îmbină notele florale cu cele de lime pentru o senzație proaspătă și revigorantă.

Pentru a-i reprezenta noua formulă, ADIPURE are un look mai sofisticat, cu o nuanță proaspătă de albastru. Atât ambalajul argintiu, elegant pentru bărbați, cât și ambalajul alb, simplu pentru femei, prezintă acum un design cu linii turcoaz ce se întrepătrund dinamic, făcând referire la tehnologia Cotton-Tech™. Pe ambele produse sunt subliniate două mesaje importante: deodorantul nu conține săruri de aluminiu sau alcool și efectul durează până la 48h, pentru a sublinia protecția de durată și respectul față de piele.

Pentru mai multe informații puteți accesa pagina adidasbodycare.com/en/adipure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu