Am descoperit Berlinul în alergare. 321sport Running Tour a fost de vis!

În 2015 am lansat documentarul Discover the World through its Marathons. Voiam să demonstrăm lumii că sportul este un motiv suficient de bun ca oamenii să-și dorească să călătorească și să descopere noi culturi.

Am filmat curse în Europa și în Asia, am trăit experiențe fantastice pe care ne-a fost greu să le explicăm în cuvinte. Am alergat în locuri în care s-a scris istoria, am cunoscut oameni deosebiți și, la final, ne-am dat seama că vrem să oferim și altor alergători din România ocazia să simtă pe pielea lor ce înseamnă combinația dintre sport, cultură și istorie.

Ideea 321sport Running Tour a apărut în primăvara lui 2017. Am pus proiectul pe hârtie, apoi l-am discutat cu echipa Vola.ro și am început să construim prima destinație: Berlin. Ne-am dorit un weekend care să cuprindă cel puțin trei alergări în cele mai importante puncte din oraș și o escapadă culinară. Apoi am construit traseele și am gândit întreg programul 🙂

La finalul lunii iunie am anunțat pachetul: acesta a beneficiat de un landing page dedicat (www.vola.ro/321sport), de promovare pe site-ul nostru (www.321sport.ro), dar și în buletinul Știri în Alergare. Ba chiar i-am făcut și un spot de promovare!

Și, ca să fim sinceri, ne-am întrebat câți oameni vor crede în ideea noastră! Tocmai lansasem ceva nou și exotic în România, o ofertă foarte nișată. Așa că am făcut ce știm mai bine: o mini-campanie online prin care am încercat să ducem mesajul către publicul țintă.

Pe 15 septembrie, la aeroport, am fost ca o adevărată echipă! Nici prin gând nu ne-a trecut că vom fi atât de mulți. Ceea ce a urmat este istorie, căci împreună am construit un Running Tour de excepție, o experiență pe care ne-o vom aminti peste ani și ani.

VIDEO

Berlinul este un oraș frumos, plin de viață, un loc în care toți oamenii își pot găsi rostul. Noi am reușit să ne bucurăm de fiecare secundă petrecută în Capitala Germaniei. L-am alergat noaptea pe malului râului Spree și am văzut Poarta Brandenburg și multe alte locuri la ceas de seară, când orașul era liber, am făcut un antrenament în viteză chiar pe traseul Maratonului de la Berlin, am experimentat aglomerația din Alexanderplatz și ne-am bucurat de liniștea dimineții la Checkpoint Charlie și East Side Gallery.

Un amalgam de sentimente frumoase, de antrenamente reușite și de momente pe care le vom păstra în memorie mult timp de acum încolo. Chiar dacă nu am alergat la o cursă, la final am oferit medalii de alergători internaționali tuturor participanților și ne-am pus o singură întrebare: unde mergem data viitoare?

Vă lăsăm cu o galerie de fotografii realizate în timpul 321sport Running Tour Berlin powered by Vola.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu