Să dăm în mintea copiilor? Cel mai bun lucru pe care-l putem face!

Juliți din cap până picioare, pierduți prin cartier până târziu în noapte, însetați și cerând o sticlă de apă de la vecini. Așa am trăit copilăria la începutul anilor 90, când nu existau facilități serioase de sport, însă noi transformam orice șantier într-un teren de fotbal. Fugeam de acasă doar ca să petrecem mai mult timp cu prietenii și la acel moment nu realizam că noi, de fapt, alergăm încontinuu și prin joacă ne-am îndrăgostit de sport.

Auzim din când în când expresia “a da în mintea copiilor” și ne-am bucura dacă ea s-ar adeveri în sensul bun: acela de a face sport cu zâmbetul pe buze alături de prieteni și oameni dragi. Să nu ne fie frică de julituri sau de puțină transpirație.

Știm că sedentarismul și obezitatea au atins cote alarmante în România (sunt foarte multe studii pe această temă), iar noi am promovat sportul în familie în mai multe evenimente sportive și educaționale 321sport.

De fiecare dată când există posibilitatea de a pune părinții alături de copii într-un cadru sportiv, noi suntem cei mai fericiți. La fiecare antrenament #dela1la21 la care vin părinții alături de copii simțim o reală bucurie. Credem că aceasta este esența sportului și încurajăm familiile să iasă la sport și să creeze amintiri pentru o viață.

Vă lănsăm un mesaj din partea UNIQA Asigurări:

UNIQA Asigurări se implică în mod activ în susținerea unui stil de viață sănătos care să includă mișcarea și sportul încă de la cele mai mici vârste. Întreagă familie își poate îmbunătăți calitatea vieții petrecând împreună mai mult timp în aer liber.

În acest sens, UNIQA Asigurări a devenit un partener tradițional al evenimentelor sportive de anvergură organizate de către ABRC. Compania este sponsorul principal al Cursei Copiilor din cadrul Maratonului Internațional București, iar din 2016 este partener principal al UNIQA Asigurări Bucharest 10k&Family Run, cel mai important eveniment sportiv pentru întreagă familie care se organizează în Capitală.

În zilele de 14 și 15 octombrie, în cadrul celei de a 10-a ediții a Maratonului Internațional București, în Piață Constituției, trei jocuri gonflabile de mari dimensiuni îi așteaptă pe toții copiii între 5 și… 99 de ani la o porție zdravănă de distracție, alergări, sărituri și bună dispoziție.

Încărcați cu energie, va puteți alătura apoi suporterilor de la UNIQA Cheering Points amplasate de-a lungul traseelor de alergare pentru a-i încuraja pe alergători.

Gândește-te că toți campionii au fost și ei copii. Gândește UNIQA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu