Startul cursei este acolo unde spui tu. Ai o singură opțiune: vei fi campion!

Campionii nu se nasc doar la finish-ul unui curse de maraton (42.195 km), ci atunci când aleg să renunțe la canapea și să facă sport în mod constant. Nouă, la 321sport, ne plac oamenii care-și schimbă viața prin sport. De fapt asta facem de aproape trei ani: încercăm să punem sportul în viețile românilor.

În fiecare cursă sunt două momente importante: startul și finish-ul. Cele mai multe poze se fac la finish, iar cele mai zgomotoase aplauze se aud tot atunci. Atunci încep să curgă like-urile și felicitările pe Facebook. Mii de oameni diferiți termină provocări la fel de diferite: de la cursa populară (3 km) până la semimaraton (21 km) sau chiar maraton (42 km).

Însă noi am vrea să abordăm bucuria dintr-un alt unghi. Deși diferiți din toate punctele de vedere (pregătire, aspect fizic), în momentul startului toți cei care pleacă în cursă sunt la fel: emoționați și fericiți. Credem că sentimentul de la start, atunci când ești înconjurat de mii de oameni care vor transpira la fel ca tine, vor suferi la fel ca tine, se vor bucura la fel ca tine, este cel mai frumos sentiment pe care alergarea îl poate trezi în oameni.

Pentru cei mai mulți dintre cei aflați la start, cursa nu reprezintă un motiv de competiție cu cei din jur, ci un motiv de a-și întrece propriile limite și de a-și demonstra lor, prietenilor și familiei că atunci când există voință, totul este posibil.

Startul cursei nu înseamnă doar o zi, ci este tot drumul din momentul în care ți-ai spus “da, o să fac asta”! Totul începe în clipa în care ți-ai găsit inspirația: poate ai văzut un alergător în parc, poate ți-a plăcut atmosfera de la o cursă, poate te-ai uitat la un maraton difuzat la tv. Startul este acel prim pas pe care ai decis să-l faci și de atunci nu ți-a mai ieșit din minte acest vis frumos. Noi credem că toți cei care au parcurs drumul până la start au o singură opțiune: vor fi campioni pentru efortul pe care l-au depus. Cursa în sine este răsplata muncii și bucuria momentului!

Dacă v-ați înscris deja la Bucharest Marathon, ne vedem pe 14-15 octombrie la cel mai mare eveniment de alergare din România! Iar dacă nu v-ați înscris până acum, vă sugerăm să fiți atenți atunci când mergeți data viitoare la Mega Image, poate veți găsi inspirația acolo, căci pe culoarele unor magazine se află piste de alergare numai bune pentru a da startul pentru sport în viața voastră!

În cadrul Bucharest Marathon 2017, alături de alergători va fi și Mega Image, care este partener al acestui eveniment încă din 2014 și care va pune la dispoziția participanților doza de energie necesară pentru a ajunge cu bine la finish. Știm cât de important este ca atunci când simți că nu mai poți, să primești un pic de energie în plus. Pentru cei care au alergat deja o cursă, se știe că spre finalul competiției se găsesc cele mai bune fructe din lume și că apreciem o portocală așa cum ne bucuram de ele când eram copii. Dacă nu ați fost până acum la o competiție de alergare, veți vedea că mâncarea de pe traseu devine cea mai bună mâncare din lume De aceea, Mega Image va fi alături de toți participanții la maraton și le va oferi mere, portocale și banane în cele 7 puncte Mega Refreshment aflate pe traseu, pentru a duce la bun sfârșit cursa.

PS: Dacă vreți să faceți primul pas în sport, vă așteptăm și la antrenamentele #dela1la21 cu 321sport în fiecare marți seară la 19.30 în parcul Herăstrău. Învățăm să alergăm primii kilometri împreună, cu multă voie bună, dar și cu răbdare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu