Avem un prieten alergător. Ce cadou îi luăm ca să ne țină minte?

Dacă ai ajuns să citești acest articol fie alergi, fie ai un prieten care face asta 😀

Și probabil ți-ai pus, măcăr o dată, următoarea întrebare: ce cadou mișto aș putea să-i fac unui alergător?

Ar putea fi o pereche de pantofi, dar sunt 90% șanse să nimerești culoarea, dar să nu nimerești mărimea. Sau să nimerești mărimea, dar să fie fix culoarea care nu-i place.

Ar putea fi un tricou de alergare, însă dulapul e plin cu zeci de tricouri de la competiții, fiecare cu povestea lui “de suflet”.

Ar putea fi un tort cu tematică de alergare, dar nu vrei să dea vina pe tine că i-a scăzut pace-ul după ce a mâncat tot tortul!

Ar putea fi un voucher pentru echipament sportiv. E util, dar mai impersonal de atât nu se poate.

Noi credem că adevăratele cadouri nu constau în lucruri materiale, ci în experiențe pe care să ți le amintești cu drag peste ani și ani. Pe bune, mai țineți minte ziua în care v-ați luat pantofii preferați de alergare sau țineți minte ziua în care ați alergat cu ei pe-o ploaie ca-n filme? Ne gândeam noi că a doua varianta 🙂

Dacă vrei să-i oferi un cadou diferit și deosebit, oferă-i o experiență pe care să și-o amintească toată viața. Ceva care să combine antrenamentele de alergare cu descoperirea de locuri noi. Un weekend în care nu doar aleargă, ci vede lucrurile dintr-o nouă perspectivă, își face prieteni noi și experimentează cultura locală. Pe lângă asta (mai ales dacă știi că e pasionat de mâncare), află că va merge într-un food tour al orașului – un fel de maraton culinar.

Ar putea fi doar o idee frumoasă, dar este realitate. 321sport Berlin Running Tour powered by Vola.ro se întâmplă pe 15-17 septembrie 2017. Traseele de alergare sunt grozave. Mâncarea o să fie de vis. Echipa prezentă și noi, ghizii-antrenori Flavia și Radu, vom crea o atmosferă perfectă.

Pachetul de călătorie (alături de toate detaliile) se găsește la adresa www.vola.ro/321sport.

Psssst! Nu o să alergăm la maraton, dar puteți urmări clipul de mai jos ca să vedeți cum sunt primiți alergătorii la Berlin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu