Descoperă în alergare orașul Berlin! Uite ce trasee ți-am pregătit @ 321sport Running Tour Berlin

Vino să descoperim împreună în alergare orașul Berlin!

În weekendul 15-17 septembrie 2017 organizăm 321sport Running Tour Berlin împreună cu agenția Vola.ro. Este primul pachet turistic de acest gen din România.

Pregătim trei alergări prin locuri deosebite din Berlin:1. Vineri seara (15 septembrie 2017): tură de alergare nocturnă. Vom porni de la poarta Brandenburg, unul din cele mai cunoscute simboluri ale orașului Berlin, vom traversa parcul Tiergarten (unde se află și Grădina Zoologică) și vom alerga pe promenada râului Spree, care trece prin centrul orașului Berlin.

2. Sâmbătă dimineață (16 septembrie 2017): tură de alergare în Alexanderplatz și Friedrichshain. Vom porni din centrul turistic al Berlinului, Alexanderplatz, vom lăsa în spate zgârie-norii și clădirile moderne și vom ajunge în cel mai vechi parc al Berlinului, Friedrichshain (deschis încă din 1848).

Și pentru că după o alergare prin oraș pică la fix un răsfăț culinar, am pregătit un Food Tour al orașului. Acesta va dura 4 ore, mâncarea și băutura fiind incluse. Ghidul nostru va fi Per Meurling, de la Berlin Food Stories, unul din cei mai apreciați bloggeri și critici culinari locali.

3. Duminică dimineață (17 septembrie 2017: tură de alergare în zona istorică a orașului. Nu plecăm din Berlin înainte să dăm o ultimă alergare. Duminică, chiar la prima oră, vom porni de la Checkpoint Charlie și vom trece pe la Eastside Gallery, cea mai lungă porțiune intactă rămasă din Zidul Berlinului și cea mai mare galerie urbană în aer liber.Turele de alergare din cadrul excursiei vor fi de nivel ușor spre mediu. Le vom începe cu o sesiune de încălzire, iar la final vom face exerciții cu greutatea corpului și stretching. Alergările vor fi ținute și supravegheate de Radu Restivan și Flavia Matei, antrenorii 321sport.

Dacă vreți să vă înscrieți, intrați pe www.vola.ro/321sport. Sfatul nostru este să nu stați foarte mult pe gânduri pentru a lua o decizie, deoarece avem doar 20 de locuri disponibile pentru acest tur.

Prețul actualizat este disponibil tot la adresa www.vola.ro/321sport. Cele 2 nopți de cazare vor fi la hotelul Berliner Hof, un hotel de 3 stele situat în inima Berlinului de Vest, la câteva minute de mers pe jos de intrarea în Tiergarten.

Capitala Germaniei este gazda unuia dintre cele mai mari și frumoase maratoane din lume, pe care am avut ocazia să-l alergăm în 2015, în primul video Discover the World Through its Marathons. Ca să vă faceți o idee legată de ce vă așteaptă, puteți urmări acest episod:Foto credit Brandenburg: Fersy™, CC BY 2.0.

Foto credit Tiergarten.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu