#dela1la21 – sezonul 2 (mai – octombrie 2015)

Sezonul 2 începe cu o mărturisire sinceră: nu ne așteptam să existe un sezon 2. Dar, când am văzut câtă energie pozitivă s-a strâns în jurul antrenamentelor #dela1la21, am decis să continuăm cu alergările.

Am schimbat parcul și am mutat antrenamentele din Tineretului în Herăstrău. În același timp, am bătut în cuie programul care urma să devină definitoriu pentru 321sport: în fiecare marți, de la 19:30.

Sezonul 2 a fost cel în care am depășit orice așteptări în materie de participanți, iar energia bună creștea de la un antrenament la altul. Muzica a devenit un element extrem de important în antrenamentele noastre, iar boxele portabile Ultimate Ears au devenit nelipsite de la alergările 321sport.

Tot în timpul celui de-al doilea sezon am început să organizăm o masă de hidratare, la finalul tuturor antrenamentelor. Din proprie inițiativă, alergătorii 321sport au început să aducă apă și fructe pentru colegii lor – fiecare cât putea și cât dorea.

Sezonul 2 a fost cel în care ne-am alăturat proiectului #bancadekm realizat de Spitalulul Ponderas, prin care kilometrii alergați de membrii 321sport se transformau în beneficii de sănătate pentru pacienții supraponderali.

Finalul sezonului 2 #dela1la21 a fost unul spectaculos pentru că, într-un număr imens, am acaparat poarta de finish de la Bucharest Marathon și am terminat cursa – din nou – ținându-ne de mâini. Doar că de data asta nu mai eram doar 8 oameni, ci câteva zeci.

În timp ce se desfășura al doilea sezon, știrile Pro TV au realizat un material despre noi.

Antrenor sezon 2: Radu Restivan.
Locație antrenamente: Parcul Herastrău.
Parteneri sezon 2: Ultimate Ears, Ponderas #bancadekm, Sport Guru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu