Primul sezon #dela1la21 (februarie – mai 2015)

Povestea #dela1la21 a început din dorința de a ajuta oamenii să-și schimbe viața prin sport. Concret, am filmat un clip prin care anunțam că vom pregăti gratuit câțiva oameni pentru primul lor semimaraton.

Cum urma să facem asta? Printr-un antrenament crescut gradual, care să îi ajute pe toți cei care se apucă de sport să facă un progres treptat și sustenabil.

La primul antrenament din Parcul Tineretului a venit un singur participant: Cătălin Stoenescu. A fost un frig teribil în acea zi, tocmai ninsese, dar am ales să privim partea plină a paharului: într-o zi în care cei mai mulți și-ar fi găsit motive pentru care să nu iasă din casă, noi am ales să ieșim. Și am făcut primul antrenament 321sport.

Au urmat câteva luni în care ba veneam 2-3 oameni la antrenamente, ba veneam câte 5-6. Ziua în care am fost 10 alergători a fost o adevărată premieră și ne-am bucurat fantastic!

Pe măsură ce ne apropiam de finalul sezonului, antrenamentele deveneau din ce în ce mai lungi: am început să alergăm 2-3 kilometri / antrenament, apoi am trecut la 5 kilometri, 10 kilometri, 15 kilometri.

Finalul primului sezon a fost la Bucharest Half Marathon 2015, când întreaga echipă 321sport a trecut linia de finish împreună, ținându-se de mâini. A fost pentru prima dată când gândul nostru a prins contur: nu vom lăsa pe nimeni în spate și vom transforma finishul ultimului alergător într-o adevărată sărbătoare!

Prosport.ro a scris un articol despre noi la acea vreme: Cum şi-au schimbat viaţa nişte români care au grijă de sănătatea lor. Au întors foaia: de la 1 km, la 21 km în 4 luni!

Vedeți mai jos o filmare și câteva poze de la antrenamente, respectiv de la testul final – Semi-maratonul București 2015:Antrenor sezon 1: Radu Restivan.
Locație antrenamente: Parcul Tineretului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu