PROVOCAREA 50.000 KILOMETRI / Under Armour X 321sport

Sunteți pregătiți? Pe 19 iulie lansăm PROVOCAREA 50.000 KILOMETRI powered by Under Armour și MapMyRun în parteneriat cu 321sport #RunningCulture.

Sună mult, știm. Dar atunci când comunitatea de alergare se unește, nici un obiectiv nu este imposibil.

Ce ne propunem: să atingem pragul de 50.000 KILOMETRI în perioada 19 iulie – 27 octombrie 2021, cumulând efortul tuturor alergătorilor care își doresc să participe în această campanie.

Cum atingem pragul de 50.000 KILOMETRI: orice alergător din România poate participa la această provocare, iar fiecare kilometru alergat individual se va adăuga la total.

De ce facem asta: vrem să strângem toată energia alergătorilor, să ne susținem reciproc și să demonstrăm că nimic nu este imposibil atunci când tragem împreună pentru un obiectiv îndrăzneț. În plus, este cea mai bună metodă ca să ne antrenăm pentru Bucharest Half Marathon și Bucharest Marathon, competiții pe care Under Armour le susține din 2019.

Avem și premii: vom răsplăti alergătorii care acceptă provocarea și vor pune umărul (de fapt… picioarele) la atingerea bornei de 50.000 kilometri. În total vor fi 30 de premii în valoare de 11.210 lei. Dar mai multe detalii despre premii găsești puțin mai jos.

Cum funcționează: e super simplu.

  • Trebuie să alergi (nu contează viteza, ci doar distanța)
  • Îți descarci aplicația MapMyRun
  • Înregistrezi alergarea în aplicație
  • Postezi un story pe contul tău public de Instagram, care să conțină printscreen cu alergarea (distanța și data trebuie să fie vizibile) + tag către conturile Kvantum Sport România, 321sport + hashtag-ul #UA50000K (fix ca în poza alăturată)
  • Noi vom folosi contul tău de Instagram pentru identificare și vom adăuga toți kilometri pe care i-ai parcurs. Nu trebuie să faci absolut nimic, ne ocupăm noi de tot. Dar nu uita să ai contul public, altfel nu vom vedea story-ul (sfat: dacă îți schimbi contul sau user-ul de Instagram pe durata campaniei, kilometri nu se vor cumula, vom crea un utilizator nou în tabelul de mai jos)

Mecanismul campaniei și premii: la fiecare 5.000 kilometri acumulați vom face o tragere la sorți cu premii constând în produse Under Armour (pantofi, șorturi și tricouri) și înscrieri la Bucharest Half Marathon și Bucharest Marathon. La tragerile la sorți la care vor participa toți cei care au atins pragul minim de kilometri, după cum urmează:

KM totaliKM individualiPremii
5.000 km15 km minimum1x tricou & șort Under Armour
2x înscriere Bucharest Marathon / Half Marathon
10.000 km30 km minimum1x pantof sport Under Armour
2x înscriere Bucharest Marathon / Half Marathon
15.000 km45 km minimum1x tricou & șort Under Armour
2x înscriere Bucharest Marathon / Half Marathon
20.000 km60 km minimum1x pantof sport Under Armour
2x înscriere Bucharest Marathon / Half Marathon
25.000 km75 km minimum1x tricou & șort Under Armour
2x înscriere Bucharest Marathon / Half Marathon
30.000 km90 km minimum1x pantof sport Under Armour
2x înscriere Bucharest Marathon / Half Marathon
35.000 km105 km minimum1x tricou & șort Under Armour
2x înscriere Bucharest Marathon / Half Marathon
40.000 km120 km minimum1x pantof sport Under Armour
2x înscriere Bucharest Marathon / Half Marathon
45.000 km135 km minimum1x tricou & șort Under Armour
2x înscriere Bucharest Marathon / Half Marathon
50.000 km150 km minimum1x pantof sport Under Armour
2x înscriere Bucharest Marathon / Half Marathon

Extragerile vor fi publicate ca stories pe paginile de Instagram Kvantum Sport România și 321sport.

Mai multe detalii despre campanie poți găsi în Regulamentul oficial PROVOCAREA 50.000 KILOMETRI.

TOTAL KILOMETRI acumulați în campanie: 00000 kilometri. (dată actualizare: 19.07.2021).
Dar, cel mai sigur, verifică link-ul de mai jos pentru a fi la curent cu evoluția campaniei.

Află aici statusul campaniei (kilometraj total, kilometraj individual)»

În plus, dacă locuiești în București, te așteptăm la antrenamentele #PotSaZbor #dela1la21 pe care le desfășurăm în fiecare marți la 19:30 în parcul Herăstrău (Regele Mihai I). Ne aflăm în plină pregătire pentru Bucharest Half Marathon și Bucharest Marathon. Nu știm exact cum au trecut anii, dar am ajuns la sezonul 13 din istoria acestui program, timp în care mii de oameni ne-au trecut “pragul”, s-au apucat de alergare și între timp au trecut linia de finish la semimaraton sau maraton. Toate detaliile sunt aici.

PS: dacă alergi marțea, nu uita să te înscrii în program și să pui un story cu alergarea de marți, codul tău unic de participare, tag către conturile Kvantum Sport România și 321sport și poți obține o reducere de până la 50% la toate produsele Under Armour (de running și nu numai) în magazinele Under Armour din București, Brașov și Cluj.

În fiecare marți la 19:30 se întâmplă nebunia asta 🙂

Under Armour este alături de noi în demersul continuu de a defini cultura de running din România. Ne-am unit forțele la începutul lui 2019, iar de atunci am reușit să dezvoltăm programul de alergare #PotSaZbor #dela1la21 mai mult decât am sperat vreodată, oferind tuturor participanților sprijin în fiecare moment al călătoriei pentru primul semimaraton sau maraton.

Sezonul 13 al programului vine cu 2 momente speciale, pe care le vom marca împreună: prezența la competiția de alergare Bucharest Half Marathon de pe 5 septembrie 2021, pentru cei care vor fi la primul lor semimaraton, dar și la Bucharest Marathon de pe 31 octombrie 2021, pentru cei care-și propun să-și depășească și mai mult limitele prin alergarea unui maraton.

Pantoful oficial al PROVOCĂRII 50.000 KILOMETRI este Flow Velociti Wind, cel mai rapid pantof de alergare lansat de Under Armour până acum!Află caracteristicile UA Flow Velociti Wind mai jos:

UA Flow Velociti Wind, un model unic pe piață în prezent

Pantoful UA Flow Velocity Wind a fost testat peste 17.000 de km și reprezintă un nou capitol al inovației pentru alergare datorită design-ului spectaculos și a sistemului de amortizare realizat dintr-o singură bucată care elimină talpa exterioară din cauciuc, permițând Under Armour să creeze un pantof de alergare inovator, cu tracțiune ridicată.

Creat special pentru a-i ajuta pe alergători să-și atingă obiectivele

UA Flow Velociti Wind a fost proiectat și realizat pentru a oferi o mare capacitate de reacție și returnare a energiei, o tracțiune perfectă, astfel încât să puteți rula cu încredere. Suprafața superioară revoluționară UA Warp se adaptează perfect la forma anatomică a piciorului pentru a debloca performanța. UA Flow Velociti Wind este proiectat pentru viteză pe distanțe mai mari.

Un pantof pentru a obține cele mai bune rezultate

Partea superioară UA Warp se deplasează simultan cu piciorul, sprijinindu-l în fiecare etapă pentru a ajuta la îmbunătățirea performanțelor. UA Warp fixează perfect piciorul fără a vă împiedica mișcarea naturală a piciorului. UA Flow Velociti Wind ajută alergătorii să adere mai bine la suprafață și să alerge cu încredere, cu o tracțiune de neegalat. Talpa fără cauciuc Flow este rezistentă la abraziune și oferă o tracțiune mai mare decât compușii tradiționali, indiferent de suprafața de alergare.

UA Flow Velociti Wind este disponibil în România în magazinele Under Armour din București, Brașov, Cluj Napoca și online pe www.kvantumsport.ro.

Pssst! Dacă plănuiești să te apuci de alergare, am pregătit un mini-serial video cu cele mai importante informații pentru cei aflați la început de drum. Se numește Yes La Alergare și l-am realizat tot alături de prietenii de la Under Armour.

În fiecare episod, Radu Restivan, antrenor la 321sport, prezintă câte un subiect de interes care ajută alergătorii să abordeze mai bine antrenamentele și să se bucure de progres sustenabil în sport.

Urmăreşte aici episoadele din Yes La Alergare»
Meniu