Poți să ajungi în 2021 #dela1la21 în programul #PotSaZbor? Hai să alergăm!

Later edit: i-am găsit pe cei 4 non-alergători, suntem gata să începem provocarea, revenim cu vești în curând!
Aceștia sunt: 
Cosmina Dilimoț, Vlad Șohan, Eliza Vlădescu și Arcadie Rusu.


Let’s make running great again!

Vă anunțăm cu bucurie că până pe 17 ianuarie 2021, noi și prietenii de la Kvantum Sport, distribuitor oficial al Under Armour în România, suntem în căutarea a patru alergători începători (două fete și doi băieți) care să termine primul lor semimaraton.
Condiția? Să nu fi alergat deloc până acum sau să fie foarte la început cu acest sport.


Obiectivul principal al acestei campanii este de a-i găsi pe cei mai ambițioși și curajoși non-alergători și de a-i transforma în alergători. O să-i încurajăm zi de zi și vom crea contextul ideal pentru pregătire – sfaturi, dar și echipamentul Under Armour pentru a face față unei astfel de provocări fantastice în programul #PotSaZbor #Dela1la21.

Radu Restivan și Flavia Matei, la un photoshooting #PotSaZbor #dela1la21 pe pista de altetism Lia Manoliu, 2019

Pentru că iubim poveștile despre oamenii care își schimbă viața prin alergare și își depășesc limitele, ne propunem să documentăm întreaga experiență a acestor patru alergători de la începutul celor 4 luni de pregătire și până la sfârșitul acestei perioade. Prin progresul acestora, ei vor deveni automat un exemplu pentru toți cei din jur și vor transmite un mesaj care, sperăm noi, va inspira cât mai multă lume să facă primii pași în alergare. 

Cu alte cuvinte, vor fi faimoși, mai sănătoși, mai în formă și mai bucuroși de propriile reușite. Nu spunem că va fi ușor, doar spunem că va fi o experiență de neuitat, adaptată la vremurile de pandemie, în care desfășurăm un sezon special #PotSaZbor #dela1a21, respectând distanțarea socială, la care poate participa oricine din România.

Cum se desfășoară înscrierile:

Nominalizează o persoană. Oricine poate trimite un mail la start@321sport.ro până la data de 17 ianuarie 2021 prin care să nominalizeze pe cineva (chiar și propria persoană). Mail-ul trebuie să conțină următoarele informații:

    • Numele și vârsta persoanei.
    • Experiența în alergare (cu cât mai puțină, cu atât mai bine).
    • O scurtă descriere despre motivația de a se apuca de alergat.
Condiții de înscriere (citiți cu atenție înainte de a trimite nominalizările):
  • Persoanele nominalizate nu trebuie să fi alergat nici măcar 3 kilometri fără oprire până la momentul înscrierii în această campanie. 
  • Acestea pot alerga oriunde în România.
  • Nominalizații sunt rugați să-și asume că vor urma planul de antrenament în perioada agreată, că vor face dovada participării la antrenamentele virtuale pe baza pozelor și experiențelor lor. Vor ține în permanență legătura cu persoana responsabilă de proiect pentru realizarea poveștilor. 
  • E important să știți că antrenamentele vor începe marți, pe 26 ianuarie și se vor termina în jurul datei de 16 mai 2021, după posibila participare fizică sau virtuală la Bucharest Half Marathon. Update: Bucharest Half Marathon se va desfășura în perioada 7-8 august 2021.

(Pentru că suntem în continuare în pandemie, nu putem știi cum vor evolua competițiile sportive în 2021. Ne vom adapta în funcție contextul lunii mai, punând pe primul loc siguranța oamenilor.) 

Selecția celor 4 alergători:

Selecția celor patru alergători începători va fi făcută de către echipa 321sport, împreună cu partenerul Kvantum Sport, distribuitor oficial Under Armour în România. Confirmările vor fi transmise pe e-mail celor selectați pe data de 19 ianuarie 2021.

Cum se va desfășura programul de pregătire al celor selectați:

Cei patru viitori (semi)maratoniști vor primi sfaturi personalizate de la Radu Restivan, antrenor 321sport #RunningCulture și ambasador Under Armour, vor crește gradual distanța alergată și se vor pregăti pentru prima lor cursă de 21 de kilometri. Noi vom publica o dată pe săptămână câte o poveste cu experiențele fiecăruia dintre ei. 

Cu ajutorul celor patru protagoniști, vom descoperi alergarea cu bune și cu rele, cu momente de agonie și extaz, cu durere, bucurie, satisfacție personală, transformări incredibile, atât fizice, cât și mentale. Pe românește: o să fie frumos.

Echipați complet pentru performanță cu Under Armour Running 

Fiecare alergător ales va primi echipament complet pentru a susține aceste 4 luni de pregătire, plan personalizat de antrenamente și îndrumare pentru ca experiența sportivă să fie lipsită de accidentări și să se desfășoare în siguranță. În plus, povestea va fi promovată și pe canalele de comunicare Kvantum Sport (Blog, Instagram și Facebook), pentru oamenii care doresc să le urmeze exemplul de a se apuca de alergare.

Pe blogul Kvantum Sport sunt o mulțime de articole utile pentru toți iubitorii de running: Cum să începi alergarea, De ce să începi să alergi sau Structura primului antrenament de alergare.

Ești gata să începem?

Întregul proiect este susținut de Under Armour România, care îi vor ajuta pe cei 4 alergători să fie la linia de start cu cel mai performant echipament de running: pantofii Under Armour HOVR Machina și echipamentul cu tehnologia UA Rush.


Pantoful Under Armour HOVR Machina combină viteza unui pantof de cursă cu confortul oferit de un pantof de antrenament. Aceasta caracteristică, combinată cu beneficiile oferite de antrenamentul în timp real, oferă echipamentul ideal pentru atingerea obiectivelor.

ANTRENAMENT IN TIMP REAL

UA HOVR Machina se poate conecta digital și permite alergătorilor nu doar să monitorizeze parametrii alergării, ci să primească informații în timp ce aleargă. Under Armour a integrat în noul pantof o funcție – antrenamentul în timp real, care ajută alergătorii să își ajusteze mărimea pasului și cadența în timp ce aleargă pentru a-și atinge obiectivele și a preveni accidentările.

Mai mult, alergătorii pot măsura unghiul cu care ating solul, timpul de contact, parametrii care îi ajută să își îmbunătățească performanțele, să evite oboseala în timpul alergărilor pe distanțe mari și să evite accidentările. Toate aceste informații sunt disponibile wireless printr-o conexiune ușor de realizat cu aplicația MapMyRun, parte a celei mai mari comunități digitale de sănătate și fitness, care are peste 270 milioane de utilizatori în întreaga lume.

RETURNARE DE ENERGIE

Under Armour s-a asigurat că fiecare detaliu servește unui scop și a găsit soluția prin care să facă din UA HOVR Machina un pantof ușor cu o bună returnare de energie. Senzația de pantof rapid este asigurată de placă de propulsie care facilitează un pace rapid indiferent de distanța alergată. Aceasta este realizata din Pebax®, care acționează ca un resort și asigură o tranziție rapidă. Pantoful folosește pentru amortizare tehnologia UA HOVR, acum cu 20% mai multă decât la modelele anterioare.


UA RUSH – echipamentul care îi va ajuta pe cei 4 să facă față cu brio provocării #PotSaZbor #dela1la21

Under Armour a lansat în anul 2019 colecția UA RUSH, realizată dintr-un material revoluționar ce integrează minerale speciale care au rolul de a crește fluxul de sânge și a le oferi atleților un plus de energie prin îmbunătățirea performanțelor și a vitezei de recuperare post efort. Pe scurt, UA RUSH oferă aceleași beneficii ca și o saună de raze infraroșii.  O saună cu raze infraroșii pe care să o porți purta pe durata celor mai importate momente din cariera ta de atlet. Se poate mai mult decât asta?

Da, se poate și mai bine – cu următoarea etapă de evoluție: UA RUSH Seamless.

Colecția UA RUSH Seamless este proiectată pentru a încorpora o mare varietate de materiale integrate într-o singură piesă de îmbrăcăminte, de această dată fără cusături. Acestă construcție îmbunătățește ventilația și permite crearea unei croieli anatomice perfecte. Asigură o libertate de mișcare de neegalat în toate zonele corpului, de la umeri până la picioare.

Mai puține cusături, mai puține distrageri, mai multă performanță. Lucrăm permanent pentru a-ți oferi un extra avantaj. Noi suntem Under Armour. Prietenii de la Under Armour revoluționează piața de echipamente sportive începând din anul 1996 cu ajutorul materialelor care elimină transpirația, și nu și-au încetinit niciodată evoluția. Împing mai departe limitele performanței și tehnologiei pentru a reflecta efortul vostru neobosit pentru a deveni mai competitivi.

Pentru mai multe informații vă invităm să vizitați site-ul www.kvantumsport.com!
Meniu