Antrenamente personale

Te pregătești pentru o competiție importantă, ai anumite obiective personale de îndeplinit sau pur și simplu vrei să lucrezi îndeaproape cu un antrenor?

Hai să-ți spunem la ce ne pricepem:
– pregătire pentru competiții sportive de alergare (10 kilometri, semimaraton, maraton, ultramaraton)
– programe de remodelare corporală și de slăbit
– tranziția de la viața sedentară la viață activă

Antrenorii noștri, Radu și Flavia, sunt pregătiți să îți fie alături și să creeze o relație de lungă durată prin sport. Scopul lor este să te ajute să faci sport corect și sustenabil, astfel încât peste 10 ani să fii într-o formă cel puțin la fel de bună – și în nici un caz accidentat.

Costul unei ședințe cu un antrenor 321sport este cuprins între 150 și 450 lei / oră. Acesta diferă în funcție de locație și echipamentul necesar. Dispunem de o sală mobilă pe care o putem transporta și instala la domiciliul oricărui client.

Fee-urile nu includ un potențial cost al sălii (acesta se achită separat).

Dacă vrei să lucrezi cu noi, scrie-ne la start@321sport.ro.

Brasov International Marathon 2017, foto: Radu Cristi

 

2 comentarii.

  • Era cazul! at last!!! thanks god!
    Stiu ca sunt oameni care au nevoie de antrenori de calitate.
    voi doi dragilor sunteti printre putini oameni care stiu ce inseamna un antrenament corespunzator pe termen lung. am incredere in 4 oameni cand vine vorba de sport: antrenorul de kick-boxing (Marius de la Nihil Sine Deo), tovarasul meu de facultate sabin (pitbul educat), simpatica flavia (genul army stile educat) si dulcele nostru radu care bate omul la cap (ai grija, fi atent, continua, esti bine?). Asa ca sunteti pe lista lui mos craciun la etica si educatie sportiva.
    Succes! sper sa intalniti cat mai multi oameni care sa aprecieze calitatea muncii depuse, cu siguranta vor aduce un plus valoare in viata lor.

Meniu