Implică-te în sport: redireționează 3,5% pentru Asociația Sportivă 321sport!

Nu te costă nimic să oferi bucurie prin sport! Redirecționează o parte din impozitul pe care oricum îl plătești către stat.

Discuția este simplă: în fiecare an organizăm peste 100 de evenimente de alergare gratuite, la care vin mii de oameni din toate categoriile sociale. Pe lângă asta, banii care vin din direcționarea impozitului ne ajută în mod direct la campania #MyBloodIsGold, prin care susținem sute de alergători în fiecare an să doneze sânge și să salveze mii de vieți. Nu este o misiune ușoară, de aceea avem nevoie de sprijinul comunității pentru a duce impactul social al running-ului mai departe decât am fi putut visa vreodată.

Ești persoană fizică?

Completează formularul 230 dacă ai obținut venituri din salarii.

DOWNLOAD: formular 230

Reprezinți o companie?

Poți redirecționa 20% din impozitul pe profit. Completează contractul de sponsorizare, apoi trimite-ne un mail la start@321sport.ro pentru a lua legătura cu noi.

Care este pasul următor? Ai 4 variante din care poți alege:

  1.  Mergi (dacă-ți e la-ndemână) cu formularul la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții, până la data de 25 mai 2023;
  2.  Adu-ne formularul la antrenamentul 321sport de joi (18 mai) sau marți (23 mai) sau trimite-l scanat cât mai clar până marți, 23 mai, pe start@321sport.ro și îl depunem noi pentru tine;
  3.  Trimite formularul prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire (trimis la registratura administrației financiare de care aparții);
  4.  Folosește serviciul online ANAF, Spatiul Privat Virtual. Dacă ai deja un cont la ANAF tot ce trebuie să faci e să descarci versiunea digitală a formularului 230, să-l completezi cu datele tale și datele asociației și să-l depui aici (click pe link).

Ai depus deja formularul pentru a susține un alt ONG? Poți face o donație simbolică în contul Asociatiei Sportive 321sport utilizând următoarele date:

Nume: Asociatia Sportiva 321sport
IBAN: RO23BTRLRONCRT0349365501
CUI:  36344293

Mulțumim mult și ne vedem la antrenamente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu