Înscrie-te în cel mai nou concurs Zuzu Fit, “Fără proteină, viața e pustie”!

Zuzu Fit este despre oamenii care își depășesc limitele în mod constant, dar în același timp știu să se bucure de fiecare moment. Sportul înseamnă determinare, ambiție și constanță, dar ca să duci o viață sănătoasă, e important să știi cum să îmbini nutriția cu orele de antrenament și cele de odihnă. Și totodată, să nu uiți să te bucuri de fiecare moment în care demonstrezi că #potimaimult.

De asemenea, nu uita că nutriția joacă un rol esențial, iar atunci când faci sport, este important să-ți iei necesarul de proteine pentru a-ți ajuta corpul să se recupereze mai rapid după un concurs sau antrenament.

Iată o discuție tare interesantă pe care am avut-o la Bucharest HALF MARATHON cu Marina Andreea Baboi și Corneschi Alexandru, doi dintre cei mai importanți alergători români, care de-a lungul timpului au reușit să obțină rezultate remarcabile la competiții. Cei doi au vorbit despre alergarea de performanță, dar și despre cum îți poți îmbunătăți performanțele sportive atunci când ai grijă de recuperarea post efort.

Așadar, dacă și tu crezi că nimic nu te poate opri atunci când ești hotărât să adopți un stil de viață sănătos, Zuzu Fit îți oferă ocazia să #potimaimult printr-o nouă campanie cool, “Fără proteină, viața e pustie!”, îți premiază motivația și te încurajează să nu te dai bătut niciodată!

Participă la concurs în perioada 24 aprilie – 31 mai 2023, iar fiecare produs Zuzu Fit cumpărat, te aduce mai aproape de idealul tău!

Reguli de participare: cumpără minimum 1 produs Zuzu Fit, înscrie bonul fiscal aici și câștigă premii care să te ajute să te ții de sport. Cu cât înscrii mai multe bonuri, cu atât ai mai multe șanse de câștig!

Premiile constau în: 3 kit-uri BlazePod, 5 Power Blander MAGIMIX și 15 înscrieri la proba de ștafetă de la Bucharest Marathon 2023. Găsești regulamentul aici.

Pasiunea e cea care te împinge de la spate şi care te ţine mereu motivat să continui pe drumul pe care ți l-ai ales. Așadar, te încurajăm să cauți acel sport care te va face să-ți trăiești viața la maximum. Maximum de energie, maximum de sănătate și în final, maximum de productivitate.

Nu mai sta pe gânduri și acceptă invitația Zuzu Fit la distracție și alege să faci acele lucruri care-ți aduc entuziasm și bucurie. Mai multe detalii despre campanie, pe site-ul Zuzu Fit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu