Rundown Wings for Life 2023 cu 321sport #RunningCulture

După cum probabil știți deja majoritatea dintre voi, și anul acesta am decis să ne alăturăm inițiativei Wings for Life World Run pentru a-i susține pe cei mai puțin norocoși dintre noi. Așadar, evenimentul Wings For Life 2023 organizat de 321sport #RunningCulture are loc pe 7 mai, de la ora 14:00, pe Pista de Atletism Lia Manoliu. (Adresa: Bulevardul Basarabia 37-39)

Sperăm să alergăm împreună în număr cât mai mare pentru cei care nu o pot face!

IATĂ PROGRAMUL PENTRU DUMINICĂ, 7 MAI 2023:

13:30 – Validare înscrieri și acces participanți pe Pista de Atletism Lia Manoliu.
13:50 – Start încălzire.
14:00 – Start alergare.

Atenție!
1. Se va alerga doar pe culoarele 3 și 4 de pe pistă, cele numerotate specific.
2. Purtarea numărului de concurs nu este obligatorie, însă folosirea aplicației este obligatorie.
3. Accesul pe pistă se face DOAR pe baza înscrierii, implicit al dovezii din aplicație.

ALEARGĂ ÎN ECHIPA 321SPORT LA WINGS FOR LIFE 2023 ȘI POȚI CÂȘTIGA UN CEAS GARMIN

Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a intra în tragerea la sorți pentru câștigarea unui ceas Garmin (Mistery Box):

1. Înscrie-te la Wings for Life 2023, alături de comunitatea 321sport aici: https://win.gs/3KjKtW4
2. Vino pe 7 mai, de la ora 14:00, pe Pista de Atletism Lia Manoliu și aleargă alături de noi în ziua evenimentului. Nu contează ditanța și nici viteza cu care alergi.
3. Nu pleca înainte de tragerea la sorți de la finalul evenimentului.

CUM TE ÎNSCRII?

Pentru a participa la acest eveniment (App Run), trebuie să descarci aplicația Wings for Life World Run și să achiți taxa de înscriere (8 EUR, adică în jur de 40 Lei). Toate veniturile strânse merg spre cercetările leziunilor măduvei spinării. ÎNSCRIE-TE AICI!

NU UITA SĂ DESCARCI APLICAȚIA:

Aplicația Wings for Life World Run este instrumentul de cronometrare, dar și unde puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie. Nu uita să-ți încarci telefonul în ziua cursei.

De asemenea, vei avea nevoie de aplicație pentru a-ți putea valida înscrierea în ziua evenimentului.

Click aici pentru Android.
Click aici pentru iOS.

ADI BULBOACĂ VINE CU APARATUL DE FOTOGRAFIAT ȘI FACE CINSTE CU POZE LA TOATĂ LUMEA ALERGĂTOARE ȘI SUSȚINĂTOARE

Adi Bulboacă este fotograf în viața de zi cu zi, iar de mai bine de un an și-a descoperit o nouă pasiune, alergarea. Și pentru că iubește sportul acesta, dar mai ales oamenii din comunitatea 321sport, și-a propus ca pe 7 mai nu doar să alerge, ci și să fotografieze întreg evenimentul Wings for Life 2023 organizat de 321sport pe Pista de Atletism Lia Manoliu.

Așadar, înscrie-te la Wings for Life 2023 în echipa 321sport, aleargă alături de noi în ziua evenimentului, iar la finalul zilei vei avea niște amintiri frumoase cu tine alergând alături de comunitate, în timp ce toată lumea câștigă, se bucură și ajută!


CE ESTE WINGS FOR LIFE WORLD RUN?

 

O cursă globală cu un format unic în care iau startul atât alergătorii profesioniști, cât și cei pasionați sau cei în scaun cu rotile. Startul se dă în aceeași zi, la aceeași oră, peste tot în lume.

Nu există o linie de finish! Există, în schimb, Catcher Car-ul – mașina virtuală care pornește din spatele participanților, iar pentru cei ajunși din urmă de ea, cursa se sfârșește. Virtual Catcher Car pornește la 30 minute după start, merge cu 14 km/h, și își mărește constant viteza până când prinde ultimii alergători.

KIT DE PARTICIPANT

Vei primi numărul de participare prin e-mail sau îl vei găsi direct pe site-ul www.wingsforlifeworldrun.com cu câteva zile înainte de cursă.

Hidratarea la eveniment va fi asigurată de către Red Bull.

Așadar, fie că ești alergător profesionist sau doar pasionat, la Wings for Life World Run toată lumea câștigă și se bucură!

Alergăm împreună! Ajutăm împreună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu